Dayi Emo Oldum Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Dayi Emo Oldum Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Dayi Emo Oldum

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Dayi Emo Oldum Empty Dayi Emo Oldum Salı 17 Mart 2009 - 1:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

18 Eylül 2008 Perşembe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 21:05
Her kez EMO oluyor idi.EMO lar cok güzel kızlarla cikiyor idi.Bende cok kıskandım EMO olayım dedim.Önce alışveriş yapmaya çıktım damali bi vans aldım.G.tümu fazlasıyla sıkan bi pantolon[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üstünede sponge bob t-shirtü aldım.Sarı böyle. Giyince güneş doğuyo sanarsınız.2. Etap yeni müzisyenler bulmakdı..Tokio Hotel diye bi grup vardı.ilk dinledimde "öldümde cennetemi geldim allahım" dedim yok böle bişi.Nasıl sert[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl eğlenceli bi müzikdi bu.Hepsi kendi dalında Virtüoz gibi.Tabdım Tabdım.3.Etap ise resim çektirmekdi.önce bacaklarimi çarpık yaptım üst profil bi resim çektirdim. Sonra cok şaşırdım öyle bi resim çektim. Daha sonra da aynanin karşına geçip elime yazdığım ve en sevdiğim isim olan Cevriye'yi yazdım. Tabi böyle güzel isimli bi kızla çıkmıyordum.Sadece meseneme ve facebookuma koymak için yapmış idim.Böylece kızlar "Vuaaaay bu çocuk sahipsiz değil.Acaba benimle konuşurmu" havası yaratmak içindi herşey.Sonunda taktik tutmuşdu.Facebookdan cok nitelikli kızlar düşürdüm ama ne dediklerini anlamıyor idim.Biri pepem dedi. Bende bizim koydeki top bi abi vardı lakabı pepe idi.Bende onu ima ediyo sandım ama sonradan anladım bebeğim demekmiş. Neyse öyle böyle soktum konuşmayı.Konuşmayı yeni öğrenen bebe misali durmadan pepeem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öbdum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tabdım diye tekrarliyodum.Herşey o Kadar hızlı gelişiodu ki.Sinyal bile yaptım taksimde.Herkezden 1 milyon istiyodum.5 10 YTL verenin Parasının üstünü veriodum.Neyse bi gün dayım köyden geldi cok özlemiştım dayımi.Dar Pantolonumun kalıba sokduğu Çarpık Ayaklarımla Koştum dayımın yanına. Dayım biraz geri kafaliydi.Dedi "bu ne hal !!" .Dedim "DAYI BEN EMO OLDUM!!". Dayımda tokatı anında yerleştirdi. "Dünkü memo artık emo mu oldu faşo" dedi.Doğru dedim emo olmayı bıraktım. Tek kaşımla birleşik bi hayat sürdüm..(Bu Yazıda kullanılan metaryaller ve konular Tamamiyle benim*ıçımdan uydurmamdır.Özellikle Tokio Hotel bölümü açık ara bi uydurmadır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bi ütopyadır) BİTTİ !!

Burdan Çıkarılcak sonuç: NO EMO NO CRY !!!

2Dayi Emo Oldum Empty Geri: Dayi Emo Oldum Salı 17 Mart 2009 - 5:56

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ddd hihi süpermiş teşekkürler

http://www.ismailykfanboard.net

3Dayi Emo Oldum Empty Geri: Dayi Emo Oldum Salı 17 Mart 2009 - 10:54

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye