KİMİ CESARETİNİ BENZETİYOR KİMİ İSE SETTEKİ KİBARLIĞINI... KİMİ DE "BENZETMEK İÇİN DAHA ERKEN" DİYOR[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] AMA GÖRDÜĞÜ IŞIĞI DA REDDETMİYOR.
Türk sinemasının efsanevi yönetmeni Yılmaz Güney'in tahtına aday gösterilen Mahsun Kırmızıgül[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ikinci filmi Güneşi Gördüm'le şaşırtmaya devam ediyor; "Arabeskçi Mahsun'un[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yılmaz Güney'e dönüşümü" tartışılıyor: Erol Günaydın "Her ikisi de sette çok kibar davranır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bağırmazdı" derken Yavuz Bingöl "Ben küfür eden yönetmenlerle de çalıştım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mahsun çok kibar" diyor.
Türk sinemasının efsanevi yönetmeni Yılmaz Güney'in tahtına aday gösterilen Mahsun Kırmızıgül[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ikinci filmi Güneşi Gördüm'le şaşırtmaya devam ediyor; "Arabeskçi Mahsun'un[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yılmaz Güney'e dönüşümü" tartışılıyor: Erol Günaydın "Her ikisi de sette çok kibar davranır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bağırmazdı" derken Yavuz Bingöl "Ben küfür eden yönetmenlerle de çalıştım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mahsun çok kibar" diyor.
Bir yandan geçmişinde 'Alem Buysa Kral Benim'[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Sevdalıyım Hemşerim'[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Bebeğim' gibi şarkılarıyla magazin gündeminden düşmeyen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Prestij ailesi üyesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yabancı mankenlerle Maldiv Adaları'nda klip çeken arabeskçi Mahsun; diğer tarafta Türkiye'nin kemikleşen sorunlarına ışık tutan filmiyle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] birçok yönetmenin cesaret edemediği sorunları anlatan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kürt kökenli senarist-yönetmen Mahsun Kırmızıgül... Önce kendi şarkıları için çektiği kliplerle yönetmenliğe ısınan Kırmızıgül[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beyazperde arenasına oldukça iddialı girdi. O kadar ki Türk sinemasının efsane yönetmeni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çirkin Kral'ı Yılmaz Güney'in tahtına aday gösterilmeye başlandı.
Kırmızıgül'ün Doğulu olup bölgenin sorunlarıyla büyümüş olması[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] toplumsal sorunları anlatan filmler yapması[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] birçok yönetmenin ele almaya cesaret edemediği sorunları anlatması nedeniyle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yılmaz Güney'in boşluğunu doldurabileceği konuşuluyor. Bazı sinema otoriteleri ise temkinli davranıp "Biraz bekleyelim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pişmesi lazım" diyor..