Babamı 25 Yaşında Gördüm Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Babamı 25 Yaşında Gördüm Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Babamı 25 Yaşında Gördüm

+2
KaRa_MeLeQ
Mavi_Kiyamet
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Babamı 25 Yaşında Gördüm Ptsi 16 Mart 2009 - 12:16

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Levent Kırca katıldığı Medyatik programında özel yaşamıyla ilgili şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Kırca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözleri dolarak yaşadıklarını anlattı: "Ben babamı ilk kez 25 yaşımda gördüm. İlkokul çağımda bizden ayrılmış ama hayal meyal bir şey o günler. Annem telefon açtı. 'Baban geldi' diyerek beni Bodrum'a çağırdı. Heyecanlıyım tabii babamı göreceğim diye... 'Benim babam da nasıl bir adam bakalım? Herkes gibi onunda burnu var mı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kulağı var mı?' diye merak ediyorum. Eve girdim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] odasının kapısını açtım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yorgun düşmüş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uyuyor. Yüzü de duvara dönük. Yine göremedim. Yarım saat sonra uyandı. Annem tanıştırdı bizi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Bu baban[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu oğlun' diyerek. Ben kibar bir sesle 'Sizi tanıdığıma memnun oldum baba' dedim. 'Oğlum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben de sizi tanıdığıma memnun oldum' dedi. sonra devam etti: 'Sarılmayacak mısın bana?' Ben bir vakit öylece donup[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaldım.

Sonra dedim ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'İçimden gelmiyor sarılmak...' Çünkü o geçen yıllar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] acısı büyük yıllardı. Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o değerli adamdı. İsviçre'ye gitmiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evlenmiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başka çocukları olmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] heykel[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] resim yapıyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] cici bir adamdı. Bana da ondan geçmiş bu hasletler ama ben ne yazık ki onu ilkokulda gördüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonra 25 yaşımda gördüm. Sonra bir-iki defa daha karşılaştık ama nafile...

Bakın ben çocuklarıma taparım. Canımı veririm onlar için. Ama bir kere bile böyle içten kucaklayamadım çocuklarımı... Çünkü bilmiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öğrenmedim babamdan. Bunu; bir maymun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir ayı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir köpek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yavrularına gösteriyor ama ben göremedim.

2Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm Çarş. 18 Mart 2009 - 18:10

KaRa_MeLeQ

KaRa_MeLeQ
BanLı Üye
BanLı Üye

saOl cnxx. aglama

3Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm Perş. 19 Mart 2009 - 0:52

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

KaRa_MeLeQ demiş ki:saOl cnxx. aglama
Rica da... aglama Gülümseme

4Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm Perş. 19 Mart 2009 - 1:14

başkentli

başkentli
Süper YK'Cı

thanks zeynoo

5Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm Perş. 19 Mart 2009 - 2:00

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

başkentli demiş ki:thanks zeynoo
rica cnm

6Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm Perş. 19 Mart 2009 - 2:19

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

pylasima sqol cnim ilqincmis

7Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm Paz 12 Nis. 2009 - 22:36

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

qünes_qözLü demiş ki:pylasima sqol cnim ilqincmis
rica canim

8Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm Perş. 23 Nis. 2009 - 7:03

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

saol hemşo...

9Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm Cuma 24 Nis. 2009 - 22:16

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Nickimi7kedi demiş ki:saol hemşo...
rica hem$o

10Babamı 25 Yaşında Gördüm Empty Geri: Babamı 25 Yaşında Gördüm C.tesi 25 Nis. 2009 - 9:25

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TEŞEKKÜRLER

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-