Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Empty Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Ptsi 16 Mart 2009 - 12:14

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

SİLAHI KAFAMA DAYADIM VE ATEŞLEDİM!

Ünlü oyuncu o anı anlattı! İşte o sözler... Ebru Gündeş ile oynadığı İmkansız Aşk adlı dizideki Rus ruleti sahnesinde kuru sıkı tabancının dolu olduğunun unutulması genç oyuncuya pahalıya malolmuştu. Kafasına tabancayı dayayan Altunorak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tetiği çekmiş ve kanlar içinde yere yığılmıştı. Uzun süre tedavi gören Altunorak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] CNNTÜRK'te ekrana gelen Kürşat Başar'ın sunduğu programa konuk oldu ve o talihsiz anları anlattı: KELİME-İ ŞAHADET GETİRDİM "Gayet ciddi oynuyorum ben. Yakınlara geçildi. Çift kamera çalışıyoruz. Kamera bende. Silaha kurşun konuldu. Tam çıkartılacakken kesildi. Orada bi espri yapıldı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gülündü falan... Unutuldu içinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben de unuttum. Benim görevim değil aslında onu kontrol etmek. Sonrasında oyun dendi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben tabancayı aldım. Fakat yani çeviriyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 6'da bir. Çevirdik[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oynanıyor sahne. Yakın kamera bende[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kayıtlı her şey. Silahı kafama getirdim. Kelime-i Şahadet getirdim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu kayıtlı yani çok enterasan. Bunu ilk defa anlatıyorum. Ne öyle bir alışkanlığım vardır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ağız alışkanlığı falan hiç öyle bir şey yok. BİR ŞEY VAR SURATIMDA[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ELİMİ GÖTÜRDÜM KAN Çektim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şiddetli bir ses geldi. Ben koltuğa devrildim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Ulan ne kadar inanarak oynuyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] silahın sesini duydum' dedim. Hala o kadar şuursuzum ki... Ama çok çın bi ses var ve hiç ses yok sette. Bir şey var suratımda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elimi götürdüm kan ama çok fena[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] burada bir delik falan. Bağırış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çağırış bilmem ne. Benim 12 dakikam yok. Ambulansta kendime geldim. Hayatımdaki çok önemli bir tecrübedir yani." TV'LER 'İNTİHAR ETTİ' DİYE ALT YAZI GEÇMİŞ! Serkan Altunorak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaşadığı bu olay sırasında kanser olan babasının da fenalaştığını ve ambulansla hastaneye kaldırıldığını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu sırada ise televizyon kanallarının 'dizi oyuncusu intihar etti' şeklindeki alt yazılar geçtiğini anlattı ve annesinin yaşadığı dramı gözler önüne serdi: "Ben bunu yaşadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarım saat önce babam çok fenalaşıyor. Onu ambulansla hastaneye götürürlerken annemin telefonu çalıyor. Diyorlar ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Serkan intihar etmiş'. Çünkü alt yazı geçiyor televizyonlar 'İmkansız Aşk oyuncusu kendini vurdu başından' falan diye. Annem babamı ambulansla hastaneye götürürken bir anda benim haberimi alıyor. Çok kaos[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok çok zor zamanlardı." Altunorak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayatta insanın bir şeyi istediği kadar kontrol etmek isterse istesin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayatın bir şekilde aktığını ve onu kontrol etmenin mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

2Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Empty Geri: Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Çarş. 18 Mart 2009 - 18:11

KaRa_MeLeQ

KaRa_MeLeQ
BanLı Üye
BanLı Üye

Simdi baska dizide oynuyor..
saOl paylasimin icin cnxx.

3Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Empty Geri: Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Çarş. 18 Mart 2009 - 21:52

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet şimdi başka dizide oynuyo tşkler haber için:)

4Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Empty Geri: Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Perş. 19 Mart 2009 - 0:36

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

KaRa_MeLeQ demiş ki:Simdi baska dizide oynuyor..
saOl paylasimin icin cnxx.
rica cnxx sheqer

5Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Empty Geri: Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Perş. 19 Mart 2009 - 0:37

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymayk_61 demiş ki:evet şimdi başka dizide oynuyo tşkler haber için:)
rica ederim

6Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Empty Geri: Silahi Kafama Dayadim Ve Ateşledim Perş. 19 Mart 2009 - 1:19

başkentli

başkentli
Süper YK'Cı

hmmm işte bir anlık unutkanlık insan hayatına mal olabiliyor bazen

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]