[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pelin Karahan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Canlı Yayında Rol Arkadaşı İbrahim Kendirci ile Aşk Yaşayıp Yaşamadıkları Sorusunu Yanıtladı.
Kavak Yelleri dizisinde rol alan Pelin Karahan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Habertürk'te Saba Tümer'in konuğu oldu.
Dizideki rol arkadaşı İbrahim Kendirci ile aşk yaşayıp yaşamadığı yönünde bir izleyicinin sorduğu soruya yanıt vermek istemeyen Pelin Karahan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Özel hayatım hakkında konuşmuyorum. Çok mahçup oluyorum böyle konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Daha henüz pişmedim ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pişmeyince insan alışık olmuyor böyle şeylere. Pişince ben bir daha geleyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o zaman konuşuruz' dedi.
Ancak Saba Tümer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] konuğundan yanıtı almakta kararlı davrandı ve üst üste sorularıyla Karahan'ı köşeye sıkıştırdı.
Bu aşkı canlı yayında kabul etmek durumunda kalan Pelin Karahan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Var tabii ki canım. Onun arkasında da duruyorum sonuna kadar' dedi.
Pelin Karahan ilişkilerinin dizinin başlamasından çok sonra geliştiğini belirtmekle yetindi.