Aşkımın Arkasında Duruyorum Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Aşkımın Arkasında Duruyorum Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aşkımın Arkasında Duruyorum

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Aşkımın Arkasında Duruyorum Empty Aşkımın Arkasında Duruyorum Ptsi 16 Mart 2009 - 12:11

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Pelin Karahan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Canlı Yayında Rol Arkadaşı İbrahim Kendirci ile Aşk Yaşayıp Yaşamadıkları Sorusunu Yanıtladı.

Kavak Yelleri dizisinde rol alan Pelin Karahan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Habertürk'te Saba Tümer'in konuğu oldu.
Dizideki rol arkadaşı İbrahim Kendirci ile aşk yaşayıp yaşamadığı yönünde bir izleyicinin sorduğu soruya yanıt vermek istemeyen Pelin Karahan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Özel hayatım hakkında konuşmuyorum. Çok mahçup oluyorum böyle konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Daha henüz pişmedim ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pişmeyince insan alışık olmuyor böyle şeylere. Pişince ben bir daha geleyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o zaman konuşuruz' dedi.
Ancak Saba Tümer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] konuğundan yanıtı almakta kararlı davrandı ve üst üste sorularıyla Karahan'ı köşeye sıkıştırdı.
Bu aşkı canlı yayında kabul etmek durumunda kalan Pelin Karahan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Var tabii ki canım. Onun arkasında da duruyorum sonuna kadar' dedi.
Pelin Karahan ilişkilerinin dizinin başlamasından çok sonra geliştiğini belirtmekle yetindi.

2Aşkımın Arkasında Duruyorum Empty Geri: Aşkımın Arkasında Duruyorum Çarş. 18 Mart 2009 - 18:12

KaRa_MeLeQ

KaRa_MeLeQ
BanLı Üye
BanLı Üye

Aaaaa haha
SaOl paylasimin icin ellerine saglik zeynom

3Aşkımın Arkasında Duruyorum Empty Geri: Aşkımın Arkasında Duruyorum Perş. 19 Mart 2009 - 0:49

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

KaRa_MeLeQ demiş ki:Aaaaa haha
SaOl paylasimin icin ellerine saglik zeynom
rica canim benim ddd

4Aşkımın Arkasında Duruyorum Empty Geri: Aşkımın Arkasında Duruyorum Perş. 19 Mart 2009 - 1:15

başkentli

başkentli
Süper YK'Cı

eywallah zeyno

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]