En son MÜSLİM_YK67 tarafından Perş. 26 Mart 2009 - 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
En son MÜSLİM_YK67 tarafından Perş. 26 Mart 2009 - 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
nurgül yk demiş ki:iiiiiiii
MÜSLİM_YK67 demiş ki:nurgül yk demiş ki:iiiiiiii
yorumyap yorum saçma sapan şey yazma
şexma demiş ki:MÜSLİM_YK67 demiş ki:nurgül yk demiş ki:iiiiiiii
ewet ya bende çok sinir oluyorum bu arada saol arkim
MÜSLİM_YK67 demiş ki:şexma demiş ki:MÜSLİM_YK67 demiş ki:nurgül yk demiş ki:iiiiiiii
ewet ya bende çok sinir oluyorum bu arada saol arkim
ya şeyma şikayet edecm etmek istemiyorum amnn bşver
rica ederim arkim
MÜSLİM_YK67 demiş ki:Ya Arkadaşlar Bu şarkı İsmail Yk Nınmış ya Kusura Bakmayın Bende Daha Yeni Öğrendim Bilsydim Önce Eklerdim .Neyse İyi oldu Onun Olduğu .İndirin Bakem
MÜSLİM_YK67 demiş ki:Ya Arkadaşlar Bu şarkı İsmail Yk Nınmış ya Kusura Bakmayın Bende Daha Yeni Öğrendim Bilsydim Önce Eklerdim .Neyse İyi oldu Onun Olduğu .İndirin Bakem
mgg_yk demiş ki:mgg_yk
bende beğendimMÜSLİM_YK67 demiş ki:Ya Arkadaşlar Bu şarkı İsmail Yk Nınmış ya Kusura Bakmayın Bende Daha Yeni Öğrendim Bilsydim Önce Eklerdim .Neyse İyi oldu Onun Olduğu .İndirin Bakem
seller demiş ki:birde inse msj yazdım halde
Sayfaya git : 1, 2
» .::İsmail YK Bölümü::. » Albümde Olmayan Şarkılar » # Özel Çalışmalar » İsmail yk _Alişan Aklın Varsa Evlenme Md Alt yapı Versiyon
Similar topics