16 Aralikta Ölen Armaganim Için Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

16 Aralikta Ölen Armaganim Için Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

16 Aralikta Ölen Armaganim Için

+11
-Seda YK-
GECELERİN YARGICI
DENİZZ
yeşilli
hAmi YK
ozgur1903
özcan_34
sivasli-kiz58
SoundTracK
HaLiL yK
Mavi_Kiyamet
15 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

116 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty 16 Aralikta Ölen Armaganim Için C.tesi 14 Mart 2009 - 19:39

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Sen Gittin Ya Ben KaramsarLiga Kapandim..SensizLigi Kimsenin Bana Sormasini Istemezdim üzüLüyordum agLiyordum tek bunu biLiyorLardi Ben Senin için çok DuaLar ettim...Allahim Nolur Bugün Rüyama Girsin Dedim Girmedin Son ZamanLarda Ise Daha çok AgLiyorum VarLigini Hissediyorum Senin MeLek YüzLüm ...Daha çok Aci çektim SensizLikte ..SensizLikLe $ava$iyordum Ben
Kimse Farketmiyordu Hic Bir Ölümün Arkasindan Bu Kadar ÜzüLmemi$ AgLamami$ ve Yipranmami$tim..Ama Sen Ba$kaydin Be
GüLüm Sana MeLek Desem O da Az GeLir Sana Ya... $uan Bu SözLerimi Yazarken BiLe Agliyorum Canim Sen Neden Gittin Neden
Beni Sensiz BuraLarda Tek Ba$ima çaresiz Biraktin... Gidecektinde Neden Beni Yanina Almadin..Sen Yoksun Ya Bo$veriyorum
Sanma SensizLik Kabus Gibiymi$ Bitanesi SensizLigi Dü$ünmek BiLe Istemezdim Ama Sen TemeLLi Gittin Ke$ke Geri Dönsen Ama
Ne Kadar çirpinsamda Duada Etsem AgLasamda ÜzüLsemde GeLmiyorsun Ben Ise SensizLiikLe Aci çekerek Ya$iyorum.. $imdi Siz
BunLari Okurkan Belki öLenLe öLünmez Yada Beni Yati$tirmaya çaLi$acaksiniz Ama Onsuz Ben Yarim oLdum Canimdan Canim Gitti
Senin öLdügünü Duydugum iLk An Inanmak Istememi$tim Bu Gerçek oLamazdi diyordum DefaLarca AgLadim YaLvardim Kötü 1 $aka oLsun Diye O Gün Ya$ayan öLüydüm Ben Sen Kanseri Yenememi$ Beni ve (SevdikLerini) Birakip Gitmi$tin Sonsuz YoLcuLuga ...1
Kitap Kadarda Uzun Olsa YazdikLarim içimdeki çektigim Aciyi Gören Tek Benim...2 Gün Sonra 3 Ay oLacak Sen Bu Dünyayi BirakaLi
O Gün Aci Dolu 1 Gün oLacak öLümünü iLk Duydugum Andaki Gibi Ya$ayan Bir öLü oLacak Seni Canindan çok Seven Bu Zeynep...Günden Güne agLiyorum Beni Görüyorsan Eger Sakin ÜzüLmiyesin AgLama ÜzüLme öLenLe öLünmez deseLerde Ben
InsanLarin DedikLerini Yapamiyorum Yine AgLiyor Yine ÜzüLüyorumS Sana Son GünLerde Nedense Daha çok BagLandim Dahada
çok Sevgim Artti Sanki BenimLesin Ke$ke öLmeseydin iyiLe$ecegini biLsem Hiç Dü$ünmeden 1 Saniye BiLe Hemen Canimi Verirdim
Sana Seni anLatamiyacagim Kadar çok Sevdim ... 16 Martta Ise 3 Ay oLacak Sen öLeLi 3 Ay Geçti...
aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama
Armagan çok ama çok sevdigim arkada$imdi gögüs kanseri oLmu$tu ve ne yazikki 16 araLikta Hayata veda etti 2 gün sonrada 3 ay oLacak armaganimin öLeLi onun icin bu yaziyi yazdim ve inaninki bunu yazarken agLadimda...Armaganim seni hep sevecegim sen öLmü$ oLsanda bitanem benim... Sana Söz Veriyorum çiçegim Kizim Olursada Adini Armagan Koyacagim !! yaaaaa yaaaaa aglama

216 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için C.tesi 14 Mart 2009 - 19:42

HaLiL yK

HaLiL yK
BanLı Üye
BanLı Üye

çok üzüldüm yaa aglamaaglama Allah kimseye böle bisi vermesin aglama

316 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için C.tesi 14 Mart 2009 - 19:50

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

üzülme zeynep nolur aglama ..ağlama sen hiç bi zaman yalnız değilsin bu dünyada aglama ...arkadaşın için çok üzüldüm. aglama .nolur ağlama.... aglama aglama

416 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için C.tesi 14 Mart 2009 - 19:57

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

allah kimseye boole bi aci vermesin yhaaa aglama zeynomm noolur aglama yhaa uzulme noolurrr aglama

516 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için C.tesi 14 Mart 2009 - 20:00

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

aglama Ben armagan ile fazla konuşmadım ama armagan çok iyi birisi allah rahmet eglesin aglama allah kimseye böle bi acı yaşatmasın aglama ne olur üzülme zeynoşş aglama hiç bir zaman yalnız degilsin zeynoşumm aglama

616 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için C.tesi 14 Mart 2009 - 20:20

ozgur1903

ozgur1903
BanLı Üye
BanLı Üye

Allah Rahmen Eylesin aglama

http://www.ozgurforum.tk

716 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için C.tesi 14 Mart 2009 - 20:22

hAmi YK

hAmi YK
BanLı Üye
BanLı Üye

Allah Rahmen Eylesin aglama

http://ismailyk.yetkinforum.biz

816 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için C.tesi 14 Mart 2009 - 22:34

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglama aglama allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun armağanım...
kendini yalnız hissetme zeynomm lütfen okurken bnde ağladım ama ne olur kendini yalnız hissetme biz seni yalnız bırakırmıyız hiç

916 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için Paz 15 Mart 2009 - 0:18

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

MEKANI cennet olsun zeynep üzülme yha hepimiz ölücez birgün

http://www.ismailykfanboard.net

1016 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için Paz 15 Mart 2009 - 8:52

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

allah rahmet eylesın zeynooo aglama

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

1116 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için Paz 15 Mart 2009 - 10:50

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

üzüLme zeynep Gülümseme.... aglama ben de çok üzüldüm armagan ablama aglama aglama onunla konuşmuştum son kez aglama bende cok seviyodum onu aglama sevicemde... aglama mekanı cennet olsun inşallah aglama

1216 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için Paz 15 Mart 2009 - 11:09

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Zeynep üzülme Dağınık Herkes birgün ölecek...Allah mekanını cennet etsin...

1316 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için Paz 15 Mart 2009 - 13:56

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

MÜSLİM_YK67 demiş ki:üzülme zeynep abLam nolur aglama ..ağlama sen hiç bi zaman yalnız değilsin bu dünyada aglama ...arkadaşın için çok üzüldüm. aglama .nolur ağlama.... aglama :(YaLvarırım aglama

http://www.ismailyk.all-up.com

1416 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için Paz 15 Mart 2009 - 20:57

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

Allah RAhmen Eylesin Dağınık Allah Mekanını Cennet Etsin.. Dağınık aglama

1516 Aralikta Ölen Armaganim Için Empty Geri: 16 Aralikta Ölen Armaganim Için Perş. 19 Mart 2009 - 2:59

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

allah rahmet eylesin cnim bnim üzülme demicem ama mutlu olmaya calis.. en azindan o kadar ii birini tanidiqin icn mutlu ol.. o hayatta olsa üzülmeni istemezdi.. bnce o burdaymis qibi davran ve kendini üzme canosum

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» 16 Aralikta Gittin Sen