Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Empty Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni C.tesi 14 Mart 2009 - 11:30

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Sibel Can, bu akşam Günay Restaurant'ta sahneye çıkacak. Kayahan ve İbrahim Tatlıses'in ardından Günay ile anlaşan Sibel Can, "Gazinoları çok özledik. Günay, İstanbul'daki bu açığı kapattı. Burada sahneye çıkmak çok büyük keyif" diye konuştu. Ünlü sanatçı bu gece için özel kıyafetler de tasarlattı. Can, dünden bugüne unutulmaz şarkılarının yanısıra mayıs ayında çıkacak yeni albümünden de sürpriz şarkılar seslendirecek.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailykfanboard.net

2Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Empty Geri: Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Çarş. 18 Mart 2009 - 18:12

KaRa_MeLeQ

KaRa_MeLeQ
BanLı Üye
BanLı Üye

saOl cnm paylasiminn icin!

3Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Empty Geri: Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Çarş. 18 Mart 2009 - 21:51

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkler ......

4Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Empty Geri: Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Perş. 19 Mart 2009 - 1:20

başkentli

başkentli
Süper YK'Cı

saol zeyno

5Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Empty Geri: Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Perş. 19 Mart 2009 - 1:57

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

başkentli demiş ki:saol zeyno
Bu konuyu seda ekLemis cnm ben degiL ddd

6Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Empty Geri: Şarkıları Da Kıyafeti De Yeni Paz 22 Mart 2009 - 13:05

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

başkentli demiş ki:saol zeyno

Ben ekLedim Anıl Mavi kiyamet değil !! Dikkatli Bakarsan Sevinirim ;)

rica ederim

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-