Ölümmüs Hep Beklenen Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ölümmüs Hep Beklenen Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ölümmüs Hep Beklenen

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ölümmüs Hep Beklenen Empty Ölümmüs Hep Beklenen C.tesi 14 Mart 2009 - 2:24

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ölümmüş hep beklenen.
günün doğmasına daha epey bir vakit var.gözlerimden uyku akıyor.ruhum tedirgin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yüreğim direnişler de.vakit gece[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]mekan e.ü.tıp fakültesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]no:9[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]günlerden cumartesi.vakit sessizliği yalnızlık geçiyor.gece herkese farklı armağanlar getiriyor.yüzümde hüzün var.nice zamandır böyleyim.gündüz bir nebze unutturuyor da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gece iyice azdırıyordu içimdeki sızıyı.ay vuruyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dert büyü/tü/yor.içimizi daraltıyor ama böyle böyle büyü/tü/yor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]öğütüyor.
bakışlarım uzaklara daldı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yüzümde ki kırılmalar hecelendi.sonra birden kendime geldim.daldığım manzara hep aynı.gökyüzü kapkaranlıktı.yüreğime başvurdum sabır ve tevekkül dedi.zaten hep sabır ve tevekküle tutunmuş değil miydim??yine de yakıp kavuruyor işte bu hal bedenimi.
isyana kalkarsa kalp imtihanı ağır olur kişinin.kader bir muammadır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]elbette biliyoruz.bunun için kadere rıza gerek ve sebeplere bağlamak.Allah'tan hep hayırlısını istemek.
sonsuzluğu fısıldayan gökyüzü ve altında insan.ne kadar yalnız...
...ve gece...herşeyi örten gece[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]insana kalbini açıyor.gecenin asude genişliğinde ben ve derdim...'geceyi aşığa sığınak ve azap kuyusu yapan Allah'a şükürler olsun...'
yolculuk var ruhum.yalnız geldiğin yere yine yalnız gideceksin.binbir meşakkate hazır mısın yüreğim?biliyorum ki hazır olmasam da razıyım...o halde derdin mübarek olsun...

(/her insan ölecek yaştadır/ diyor cüneyd suavi birinin ölümünü dakika dakika beklemek çok acı...ölümmüş hep beklenen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kime gelse erken oluyormu yine de...
yazının başında dediğim gibi bi hastahane odasın da gün gün ölümü bekledik...O şimdi yok...ben biliyorum ki ölüm yokluk değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hiçlik değil....
RUHUN ŞAD OLSUN...
arkadaşlar sizden ricam:bu yazıyı okuyunca bir de fatiha okumanız...
selametle...vesselam...

SUSKUN SEYYAH

2Ölümmüs Hep Beklenen Empty Geri: Ölümmüs Hep Beklenen Paz 15 Mart 2009 - 9:52

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

paylasım için saol

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

3Ölümmüs Hep Beklenen Empty Geri: Ölümmüs Hep Beklenen Paz 15 Mart 2009 - 11:16

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet