Ayrılık.. Buymuş.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ayrılık.. Buymuş.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ayrılık.. Buymuş..

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ayrılık.. Buymuş.. Empty Ayrılık.. Buymuş.. Cuma 13 Mart 2009 - 0:21

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Gözlerime baktı.. Gözlerinin içine diktim gözlerimi ve aradım kendimi.. Yoktum..
Elini pervasızca saçlarımda gezdirdi. Bir çocuk ağlaması geldi içime sevgiye muhtaç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne ben ağladım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne ağlama hissi gitti.. ’’Oysa sevmiştim seni..’’ diyordu içimde bir ses[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ‘’ ama artık bitti..’’ Sevseydim ağlamayı başarabilirdim belki.. Ama artık akmıyordu gözyaşım. Sadece büyük bir yabancılık duygusuyla içim eziliyordu.Yabancıydık...
Şarkıdaki gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iki yabancı gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] birlikte ama yalnız iki yabancıydık.. Gitmek istesem de ayağımda beni bağlayan bir pranga var gibiydi. Yanında da olsam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]uzakta da olsam hiçbir hissim değişmiyordu aynı onun hislerinin değişmediği gibi. Ve özlemiyordum onu artık Kendi içimde gezindim.. Adını sayıkladım defalarca. Oysa adının anılmasında bile kalbim parçalanır gibi yerinden çıkardı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] özlemle karışık buruk bir sevgiyle.. Şimdi hiçbirşey kalmamıştı. Yüzüne baktım. Sanki o vahşi güzellik kaybolmuştu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herkesten kıskandığım o eşsiz yüzden eser yoktu. Bana bakışından mıydı onu güzel bulmam bilemedim..
Ama şimdi karşımda alışılmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herkes gibi biri oturuyordu. Sadece alışkanlıktı bu. Birlikte olma alışkanlığı. Elele yürüme alışkanlığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] birbirine herşeyi anlatabilme alışkanlığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sigara alışkanlığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüzündeki bene alışkanlık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tenindeki kokuya alışkanlık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elde edilmiş olmanın alışkanlığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bir şey ispat etmeye çalışmama alışkanlığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir insanı baştan başa keşfetmiş olmanın verdiği rahatlıkla donanımlı yeni bir şeyler keşfetme ihtiyacı duymayan yorgun bir alışkanlık..

Ya sevgi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya aşk?..
Hani bitmez sanırdım.. Bitiyormuş.Uğruna ağlasan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ölsen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne yaparsan yap bir dönem bir süre sonra bitiyormuş..Ne acı.. Herşey yalan mı oluyor yani birer birer ? ]Hafızalara kazınan ve hatırlandığında yürek hoplatan ne varsa siliniyor birer ikişer Hatırlıyomusun diye başlayan cümlelerimiz azalıyor aramızda. Birimiz hatırlasa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]öbürü hatırlamıyor.. Bunun için mi yaşadık oysa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ölümsüz kılmaktı hani amacımız ?
Yalan oluyor herşey..Üstelik nefret de duymuyorum. Zamana mı nefret duymalıyım? Saçma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]siliyor işte herşeyi olağanca.. Sana mı duymalıyım? Ne gerek var ki [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]herkesten ne farkın var[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen de istemezdin belki.. Kendime mi nefret duymalıyım? Benim senden ne farkım var ki!.. Aynıyız işte.. İlk defa eşit dövüşüyoruz.. Ne kovalayan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ne de kaçan var artık.. ]İki tane yorgun insan var kovalamaktan ve kaçmaktan yorulmuş..[/size] Şimdi kalkıp gitsem yanından[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bir daha aramazsın. Sen gitsen ben gelmem peşinden. Yorulmuşuz gitme demeye bile halimiz yok. Gitmeye de halimiz yok

Buydu demek ki sonu. ]Her hikayenin sonu aynıymış demek..
Sen de çirkin olurmuşsun birgün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sende herkes gibi olurmuşsun.. Ben de bıkarmışım birgün..
Ve gitmek zorunda kalmasa da kimse [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yürekler zaten gidermiş bedenlerden önce...Ayrılıkmış.. Buymuş..

En son Mavi_Kiyamet tarafından C.tesi 14 Mart 2009 - 1:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Ayrılık.. Buymuş.. Empty Geri: Ayrılık.. Buymuş.. Cuma 13 Mart 2009 - 9:58

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok saol zeynom süper

3Ayrılık.. Buymuş.. Empty Geri: Ayrılık.. Buymuş.. C.tesi 14 Mart 2009 - 1:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yeşilli demiş ki:çok saol zeynom süper