"Seni Seviyorum" Demek Sadece Bir Başlangıçtır.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

"Seni Seviyorum" Demek Sadece Bir Başlangıçtır.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

"Seni Seviyorum" Demek Sadece Bir Başlangıçtır..

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

"Seni seviyorum" demek sadece bir başlangıçtır..
Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar. İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tabii zaman lazımdır birbirlerini tanımak için. Gel zaman git zaman çiçek okadar mutlu olur ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]mutluluktan içi içine sığmaz artık anlar ki su’ya aşik olmuştur. İlk kez aşık olan çiçek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]etrafa kokular saçar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]’sırf senin hatırın için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ey Su…’ diyerek. Öyle zaman gelir ki artık Su da çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır. Çiçek ve su ilk kez aşık oluyorlardır. Günler ve aylar birbirini kovalar ve çiçek ‘acaba su beni seviyor mu?’ diye düşünmeye başlar. Çünkü su pek ilgilenmez çiçekle. Halbuki çiçek alışkın değildir böyle bir sevgiye[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dayanamayacak duruma gelir. Çiçek suya ”seni seviyorum” der. Su[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “bende seni seviyorum” der. Aradan zaman geçer ve çiçek yine “seni seviyorum” der. Su[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çiçeğe aynı yanıtı verir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]”ben de…” der. Çiçek sabırlıdır.
Bekler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bekler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bekler… artık öyle bir duruma gelir ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çiçek etrafa koku saçamaz olur ve son kez su’ya “seni seviyorum” der. Su da ona “söyledim ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben de seni seviyorum” der. Çiçek en sonunda yataklara düşer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hastalanmıştır. Rengi solmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çehresi sararmıştır çiçek’in. Su da başında bekler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yardımcı olmak için sevdiğine…
Bellidir ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek su’ya der ki; “seni ben gerçekten seviyorum.” Bu durum karşısında hüzünlenir su ve son çare olarak bir doktor çağırır. Doktor gelir ve muayene eder. Doktor; “hastanın durumu ümitsiz artık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elimizden bir şey gelmez.” Su merak eder[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]”sevgilisinin ölümüne sebep olacak olan hastalık nedir?” doktor şöyle bir bakar suya ve der ki; “çiçeğin bir hastalığı yok dostum… bu çiçek sadece susuz kalmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ölümü onun için…”der. Ve anlamıştır artık su[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevgiliye sadece “seni seviyorum” demek yetmemektedir…
AKLININ ARZU ETTİĞİ KADAR DEĞİL[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
GÖNLÜNÜN ALABİLDİĞİ KADAR SEVEBİLİRSİN!
GÖNLÜNÜN İSTEDİĞİ YERE KADAR DEĞİL[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
AYAKLARININ GÖTÜREBİLDİĞİ YERE KADAR GİDEBİLİRSİN…

Alıntı..

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkrler canmmmm

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:tşkrler canmmmm
rica canim

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglama aglama aglama aglama aglama çok duygulandım yaaa....

teşekkürler...

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglama aglama aglama aglama aglama çok duygulandım yaaa....

teşekkürler...

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

MÜSLİM_YK67 demiş ki:aglama aglama aglama aglama aglama çok duygulandım yaaa....

teşekkürler...
rica ederim sheqer

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]