Erkeklerle İlgili Beş Soru Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Erkeklerle İlgili Beş Soru Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Erkeklerle İlgili Beş Soru

+5
GECELERİN YARGICI
cadı_kız
ykkolık burcu
yeşilli
çılgın yk'cı
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Erkeklerle İlgili Beş Soru Ptsi 9 Mart 2009 - 19:59

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

SORU1: Neden erkeklerin bir kısmı cennete gider??
CEVAP: Çünkü %100'ü gitseydi orası cehennem olurdu ddd
SORU2: Neden erkekler zeki kızlardan hoşlanır??
CEVAP:Çünkü zıt kutuplar birbirini çeker ddd
SORU3:Allah neden önce erkeği yarattı??
CEVAP:Çünkü her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır ddd
SORU4:Herşeyi olan erkeğe ne vermelisin??
CEVAP:Bunları kullandırabilecek bir kadın ddd
SORU5:Kendini hediye gibi gören bir erkeğe ne yapılır??
CEVAP:Arızalı çıktı diye değiştirilir ddd
(ben bunları yazdıktan sonra uzun süre siteye uğramasam iyi olacak çünkü erkekler beni öldürebilir!! tırstım yahu ddd )

En son çılgın yk'cı tarafından Ptsi 9 Mart 2009 - 20:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Ptsi 9 Mart 2009 - 20:14

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süperler ya hepsi birbirinden kapak laflar haha ama tşkler cnm

3Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Ptsi 9 Mart 2009 - 20:15

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

önemli değil canım sheqer korktum ama erkekler okumasa iyi olcak yha yoksa öldürecekler beni haha
(eylül kaçar bi daha bu siteye uğramaz kendisi biraz korkaktır da dermişimmmm haha )

4Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Ptsi 9 Mart 2009 - 20:21

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çılgın yk'cı demiş ki:önemli değil canım sheqer korktum ama erkekler okumasa iyi olcak yha yoksa öldürecekler beni haha
(eylül kaçar bi daha bu siteye uğramaz kendisi biraz korkaktır da dermişimmmm haha )
yok cnm ya hiç korkmana gerek yok

5Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Ptsi 9 Mart 2009 - 20:25

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

yok ztn şaka yapıyorum korktuğum falan yok

6Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Ptsi 9 Mart 2009 - 20:33

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ddd aman boşver onları şimdi ama gerçekten de çok manyak olmuşlar emegine sağlık

7Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Ptsi 9 Mart 2009 - 20:35

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

saol beğenmene sevindim. arkadaşım msj atmış bende buraya yazayım dedim ddd iyi yaptım galiba UtAnGAC

8Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Ptsi 9 Mart 2009 - 20:40

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çılgın yk'cı demiş ki:saol beğenmene sevindim. arkadaşım msj atmış bende buraya yazayım dedim ddd iyi yaptım galiba UtAnGAC
benim için çok güzel oldu sinirlerim çok kötüydü ağlıyodum bunları okuyunca keyfim yerine geldi haha

9Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Çarş. 11 Mart 2009 - 18:00

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

keyfini yerine getirebildiysem ne mutlu sheqer

10Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Çarş. 11 Mart 2009 - 18:41

ykkolık burcu

ykkolık burcu
Süper YK'Cı

helal çılgın yk cı cok güzel olmuş byby

11Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Çarş. 11 Mart 2009 - 18:52

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yaa çok güsel saol paylaşım için

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

12Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Çarş. 11 Mart 2009 - 19:21

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

rica ederim

13Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 6:10

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

bunları yazmsındfa cılgın yk cı 5 tam anlamadım ama neysee

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

14Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 6:12

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

4 ile 5 olmamıs bunlar tam benım cattıgım kızlara benzıolar Annadın

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

15Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 13:20

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

saol

http://www.ismailyktv.ile.biz

16Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 18:08

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hehe aLLahtn qercek dqil bunlar..
paylasima saqol ( :

17Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 19:02

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

rica ederim

18Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 19:39

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

ykkolık burcu demiş ki:helal çılgın yk cı cok güzel olmuş byby
teşekkürler

19Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 19:41

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

GECELERİN YARGICI demiş ki:4 ile 5 olmamıs bunlar tam benım cattıgım kızlara benzıolar Annadın
neden olmamış yaww Dağınık

20Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 19:54

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

spr yhaa saol haha

http://www.ismailykfanboard.net

21Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Perş. 12 Mart 2009 - 19:56

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

rica ederim

22Erkeklerle İlgili Beş Soru Empty Geri: Erkeklerle İlgili Beş Soru Cuma 13 Mart 2009 - 12:55

ykcı_kız_elif

ykcı_kız_elif
Yeni Yk'Cı

süper ya bunlar
100%100 dogru

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» 3 Soru 3 Cevap
» Size Bir Soru