Aklımın Tavan Arasına Kaldırdım Seni! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Aklımın Tavan Arasına Kaldırdım Seni! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aklımın Tavan Arasına Kaldırdım Seni!

+4
Beray_İsmail_YK
GECELERİN YARGICI
şeymayk_61
Mavi_Kiyamet
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

“ Aklımın tavan arasına kaldırdım seni
Artık rüyalarda ve dil sürçmelerinde ara kendini”

Tavan arası;unutulan ve tedavülden kalkan eşyaların [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eski püskülerin barınağı. Tozlu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kasvetli bir mekan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir ara.
Anneannemin büyük bir bahçesi olan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çocukluğumun yaz tatillerinin geçtiği çok sevdiğim bir evi vardı. Bu evle tanımıştım “ tavan arasını” . Basıktı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karanlıktı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] küf kokularının olduğu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kullanılmayan ve bir daha asla kullanılmayacak olan eşyaların kaldırıldığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biraz da ürkütücü bir yerdi tavan arası. “Sakla samanı gelir zamanı” atasözü belli ki çok benimsenmişti anneannemce ama bu samanların gelmezdi zamanları. Eşyalara anılar siner[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bundan mıdır bilinmez saklanma atılmama sebebi.. Kim bilir belki de!!
İşte aynı bunun gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zihinlerimizin de tavan araları mevcut. Freud’un deyimiyle biliçaltı. Bilinçaltı= aklımızın tavan arası.
Birçok yaşanmışlığa sahibiz hepimiz. Anılarımız bol miktarda. Acı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tatlı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tatlı olan ama sonrasında acı veren[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hatırlanmak istenmeyen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] silinesi ve unutulası şeyler var zihinlerimizde. Bilinç düzeyinde kalırsa tüm bunlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yani anneannemin eski evine dönüş yaparak söylüyorum; tavan arasına kaldırılması gerekenleri oturma odasında bırakırsanız; ayağınıza dolanır takılırsınız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tökezlersiniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] düşersiniz. Baş edemezsiniz bu unutulası silinesi şeylerde. Onların yeri tavan arasıdır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaldırmak gerekir oturma odasından.
Ve kaldırıverirsiniz tavan arasına. Kaldırmak zor olsa da. Bilinç düzeyinde değildir artık yaşananlar. Düşünülmez[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] unutulur. Ama tavan arasında varlığını devam ettirir her şey. Ve davranışlarınızı etkilemeye devam eder; tavan arasındakiler.
Zaman zaman ce-e oynar bizle tavan arasına kaldırdıklarımız. Rüyalarımızdadır unutulası[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] silinesiler.. Her kimseler her neyseler.. Dil sürçmelerinde yer ederler kendilerine.Bilinçsizce hayatlarımızın oturma odasına taşırız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tavan arasındakileri.
Sonra bir gün belki her gün –bazen hiçbir gün- gıcırdamaya başlar tavan arasının kapıları. Hayatlarınızın oturma odalarından kaldırmışsınızdır kullanılmayanları ama anılar hücum eder beyninize.
Gıcırdar tavan arasının kapıları. Baş edilemeyenler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] unutulmasa da edilemeyecekler dökülürler ortaya. Ve siz isyan edersiniz artık;
TAVAN ARASINDAN DA KALDIRIP[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ESKİCİYE SATMAK İSTİYORUM SENİ
İŞGAL ETME ARTIK ZİHNİMİ!

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TAVAN ARASINDAN DA KALDIRIP[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ESKİCİYE SATMAK İSTİYORUM SENİ
İŞGAL ETME ARTIK ZİHNİMİ
tamam
emeğine sağlık

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymayk_61 demiş ki:TAVAN ARASINDAN DA KALDIRIP[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ESKİCİYE SATMAK İSTİYORUM SENİ
İŞGAL ETME ARTIK ZİHNİMİ
tamam
emeğine sağlık
ben yazmadimm haaa ddd

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

gusel olmus msnem yazacam bu sözü paylasım için saol haha Annadın

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

GECELERİN YARGICI demiş ki: gusel olmus msnem yazacam bu sözü paylasım için saol haha Annadın

rica cnx ddd

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

tşkler.

http://www.ismailyktv.ile.biz

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

İsmailim Yk demiş ki:tşkler.
rica ederim.

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

qüzeLmis.. paylasima sqoL ( :

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşklerr

http://www.ismailykfanboard.net

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

aklımın tavan arasına kaldırdım seni hmm güzel saol paylaşım için sheqer

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Gerçekten çok güzeeel...
çok teşekkürler canım,saol

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

qünes_qözLü demiş ki:qüzeLmis.. paylasima sqoL ( :
rica

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

o sözü msneme yazdım bana denis sordu senı kım eskiciye satmak istiyor dedi yaaa:D:D:D:D haaaaa

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Seni Ben....