İsmail YK Hakkında Çıkanlar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Hakkında Çıkanlar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Hakkında Çıkanlar

+29
Beray_İsmail_YK
GECELERİN YARGICI
AŞKIMYK
24
yk'cı fıstık
ykcı_kız_elif
şUlee
burcum yk
crazy YK cı
dilekyk
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
ÖzLEm İsMaİL YK
CANIMMMMM58
Mavi_Kiyamet
başkentli
can_yk
betül yurtseven
son ykcıyım
mutsuz yk
BiRGüL_YK54
ebru_yk
**ŞeYmA**
**MELODİ YK**
canimyk
RIDOCANYK
Şeyd@ YK
zeynep1212
cadı_kız
burak-yk
33 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 13:20

burak-yk

burak-yk
Yeni Yk'Cı

Arkadaşlar o gün röportajda yanlışlıkla ağzından evlendim diye çıktı ve herkes bi anda inandı.Normalde İsmail abi ne evlendi ne evlenecek ne de evlenmeye aday bir kız vardır.Bu haberlerin hepsi yalandır.Sizden rica ediyorum böyle saçma sapan,aptalca konular açıp insanların aklını karıştırmayın ve siteninde insanların gözünde değerini düşürmeyin lütfen...

2İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 13:23

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haklısın saol paylaşım için

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

3İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 13:24

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

aynen ya her kez inandı ismail yalnış bi cümle kurdu okadar

4İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 13:27

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

aynen katılıyorumm

5İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 13:32

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

inş evlenır yaaa artık oda evlenmelı ınsss dogrudurr ddd ddd ddd

6İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 13:33

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

cok haklisin bu konuyu actin icin helyal sana bravoo

http://www.ismailykfanboard.net

7İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 13:59

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

AYNEN BENDE KATILIYORUM.ZATEN BUNUNLA İLGİLİ OLAN SAYFALARI YETKİLİLER KİLİTLESE SEVİNİRİM.DAHA SONRA BÖYLE BİR KONU TEKRAR ÇIKARSA O ZAMAN TEKRAR KONUŞURUZ.

8İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 14:25

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ewt ya bu konu fazla uzadı yeter artık sinirli

9İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 14:49

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

canimyk demiş ki:cok haklisin bu konuyu actin icin helyal sana bravoo

10İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 14:57

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bncede konu çok fazla uzadı ve herkes bişi uyduruyo ondan kapansın artık buu konu

11İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 15:15

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

işte budur ya.

12İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 17:35

son ykcıyım

son ykcıyım
Süper YK'Cı

çok sagol valla doğru söylüyorsun

13İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 20:19

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ben inanmamıştım zaten,İsmailimin ağzından duymadanda hiçbişeye inanmam...
İyi oldu Burak böyle bi konu açtığın,artık herkes doğruya inanmıştır inş!

14İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 20:36

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

aynen yaa valla nerdeyse inanıyodumm burak tskler kardesim haber için

15İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Paz 8 Mart 2009 - 20:43

başkentli

başkentli
Süper YK'Cı

ne güzel yazmışsın gardaş aynen katılıyorum sana

16İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Ptsi 9 Mart 2009 - 1:46

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ddd:D cok sagoL burak Gülümseme bu habere inananLarda gercegi ögrenmis oLdu böyLeLikLe Gülümseme

17İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Ptsi 9 Mart 2009 - 7:03

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

burak-yk demiş ki:
Arkadaşlar o gün röportajda yanlışlıkla ağzından evlendim diye çıktı ve herkes bi anda inandı.Normalde İsmail abi ne evlendi ne evlenecek ne de evlenmeye aday bir kız vardır.Bu haberlerin hepsi yalandır.Sizden rica ediyorum böyle saçma sapan,aptalca konular açıp insanların aklını karıştırmayın ve siteninde insanların gözünde değerini düşürmeyin lütfen...

HELAL ALNINDAN ÖPTÜM SENI!
BEN ZATEN ASLA INANMAM!
EVLENMEK ICIN HEMSOM ICIN COK ERKEN!
ULA AKLINI PEYNIR EKMEKLEMI YEDI EVLENSIN? haha

18İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Ptsi 9 Mart 2009 - 7:43

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

valla konuyu sakız gibi uzttınız tıbkı türk vatandaşlığından çıktığı haberler gibi yaptınız iyiki bi laf kaçtı ağzından ismailini yanlışlıkla söyledi ben inanmdımda inanmıyorum da ismailden başka kimseye inanmam

19İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Ptsi 9 Mart 2009 - 7:54

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Paylaşımın için sağol.Biliyorum İSMAİL evlenmedi ve evlenmeyecek....Evlenseydi ilk önce hayranlarına evleneceğini söylerdi...Benim İSMAİL'e olan güvenim tam...

20İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Ptsi 9 Mart 2009 - 9:03

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

eevtt ya inanmayalımm hemen sinirli

http://olumuneykci.blogcu.com

21İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Ptsi 9 Mart 2009 - 14:13

crazy YK cı

crazy YK cı
Süper YK'Cı

paylaşım için saol buruk

22İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Ptsi 9 Mart 2009 - 20:00

burcum yk

burcum yk
Yeni Yk'Cı

saol valla ya bu habere çok sevindim paylaştıgın için teşekkürler sheqer

23İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Salı 10 Mart 2009 - 22:57

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

bencede saçma bişi inanmadım zaten Gülümseme

24İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Çarş. 11 Mart 2009 - 11:48

ykcı_kız_elif

ykcı_kız_elif
Yeni Yk'Cı

ya evlensin ama onu hak eden biriyleeeeeeeeeeeeeeeee yeterki ykm mutlu olsun

25İsmail YK Hakkında Çıkanlar Empty Geri: İsmail YK Hakkında Çıkanlar Çarş. 11 Mart 2009 - 12:06

yk'cı fıstık

yk'cı fıstık
Süper YK'Cı

inanacak yerden aldım haberi deli oldm ama çokkkkkkkk şükür yalanmş
isom benim bi kerem kimseyle ewlenemes yasakkkk

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-