Topla Gözyaşlarını Kaldırımlardan Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Topla Gözyaşlarını Kaldırımlardan Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Topla Gözyaşlarını Kaldırımlardan

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Topla Gözyaşlarını Kaldırımlardan Empty Topla Gözyaşlarını Kaldırımlardan Cuma 6 Mart 2009 - 22:20

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Topla Gözyaşlarını Kaldırımlardan
Ellerin mi titredi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüreğin mi. Umutlarımı vurmaya çalıştığın silahın kabzası sevgiden mi yoksa. Beni yine öldüremedin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalamadın pişmanlık-larınla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yine döndün bana sevdiceğim. Hasrettin ellerine değdiğimde tutuşmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] muhtaçtın sevda-ma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana dair her cümlenin sonuna uluorta öpmelerinle nokta koymaya. Yine döndün bana. Dönmedi yüreğim ihanetin kırmızısına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnızlık ilmeğini geçiremedim boynuma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kabullenemedim asla bir başınalığımı. Sarkaçlı saatimin tik-taklarıyla birlikte geçip gidiverdi hüzünlerim vuslatı andıkça. Saksısını yitirmiş bir sardunya olmadım asla. Gitmelerin dönmelerin eksiltmedi sevdamı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alıştırıvermişim yürekçiğimi ister istemez. Düşlerimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayallerimi budayamadı o gül makası uzak kalışların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arayışların…Ağlama ne olur kaldır başını. Mahalleye yıldızsız çöküveren geceler utanmadı kendinden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnızlığımı götüremediğinden. Sende utanma kendinden tabularımız olmadı ki asla. Emindim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte yine bana döndün sevdiceğim. Yorgun teknelere takılıp kalmışken… Özdeşleştiriyorken kendimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] azgın dalgalarla seni. Döndün iste alabildiğine muhtaç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] utangaç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir o kadar çaresiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ıslak. O sarmaşık sarmalarının sahibi sen değilmişsin gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kollarına düşünce[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dudaklarıma yapışınca kurtulamayan ben değilmişim gibi döndün iste olsa da bir yabancı gibi… “Simdi topla gözyaşlarını kaldırımlarından[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gitmeliyiz ıslık çalarak yalnızlığımdan. Tutunacaksa kirpiklerine birkaç damla Dilerim olsun mutluluktan.”

En son Mavi_Kiyamet tarafından Paz 8 Mart 2009 - 1:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Zeynep niye iki kere açtın aynı konuyu haha

http://www.ismailykfanboard.net

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDVAN-YK58 demiş ki:Zeynep niye iki kere açtın aynı konuyu haha
yanlislik olmus ya düzelttim ama ddd:D