''İsmail Bugün Kanal 1 De Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

''İsmail Bugün Kanal 1 De Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

''İsmail Bugün Kanal 1 De

+17
özcan_34
kemo
BiRGüL_YK54
ceren yk
canimyk
**MELODİ YK**
aşık weysel
asi yk
seviyorum_gulum
edayk
yk için
**ŞeYmA**
SoundTracK
betül yurtseven
zeynep1212
yalancıyarim
HaLiL yK
21 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 12:08

HaLiL yK

HaLiL yK
BanLı Üye
BanLı Üye

[b]KENAN ERÇETİNGÖZ\'LE AKŞAM KEYFİ YİNE DOPDOLU..

Müziği ve sahne şovuyla Türk müzik dünyasına farklı bir renk getiren, her yaptığı albümle olay yaratan genç kızların sevgilisi İsmail YK, çarpıcı açıklamaları ve itiraflarıyla 5 Mart Perşembe akşamı bir kez daha Kenan Erçetingöz’le Akşam Keyfi’nde..

Muhteşem şarkılar, özlenen bir İsmail YK sohbeti..

Kenan Erçetingöz’ün hazırlayıp sunduğu Akşam Keyfi, 5 Mart Perşembe akşamı saat 19.15’te Kanal 1’de.. Sakın kaçırmayın.. [/b

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son HaLiL yK tarafından Perş. 5 Mart 2009 - 12:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

2''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 12:09

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ay gerçekten mi çok sağol

3''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 12:14

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

süper yaa süper çok saol teşekkürler Gülümseme

4''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 12:17

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Çok çok teşekkürleeer...

5''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 12:20

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler haber için ddd

6''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 12:20

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ayyy gerçektenmi çook sevindim yaa ismailimi görücem öpücük saol cnm habr için Gülümseme

7''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 13:03

yk için

yk için
Yeni Yk'Cı

saol haber için

8''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 13:21

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper bir haber mutluluktan uçucam şimdi saol

http://www.ismailykfanboard.net

9''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 13:22

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

çoooook güzel bi haber hemde ismail tek başına geliyo yani hep onun hakkında konuşucaklar en güzeli ismail bol bol konuşucak çok güzel olucağına eminim....çok sevindim bu arada haber için teşekkürler

10''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 13:36

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam bu sefer izleyeceğim

11''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 14:01

aşık weysel

aşık weysel
Gelişmiş YK'Cı

tşkler haber için kesin izlerim

http://wwwismailykfanboard.net

12''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 14:11

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evett SÜPER YA KESİN İZLİCEM HABER İÇİN SAĞOL

13''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 14:13

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ooooooooo super bi haberrrrrrrr aksama izlerimmmm cok tsklerrrrr

14''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 14:17

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süpermiş ya
teşekkürler...
mutlaka ama mutlaka izlemeliyim aşık

15''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 14:20

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayyyyyyy çok saol yhaaa kesinlikle izlicemmm ztn bi kere daha çıkcaktı

spr bu yhaaa çok saol...

16''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 15:02

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

ALLAH RAZI OLSUN BILGI ICIN,COK TSK COK SAGOLASIN,BEKLYIORUZ....

17''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 15:09

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

thank you halil haha

18''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 15:56

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

program canlımı lütfen söyleyin.

19''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 17:10

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

hayır bant yayını bildiğim kadar çünkü hem bant yayını olacağını daha önce burak diye biri söylemişti hemde ben yayın akışınada baktım bant yayını yazıyodu yanında..

20''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 18:06

HaLiL yK

HaLiL yK
BanLı Üye
BanLı Üye

canlı arkdaşlar canlı ne bandı yaaa

21''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 18:26

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

HaLiL yK demiş ki:canlı arkdaşlar canlı ne bandı yaaa
BEN NEDEN BANT YAYINI DEDİĞİMİ AÇIKLADIM SENDE NEDEN CANLI YAYIN OLDUĞUNA BU KADAR EMİNSİN SÖLERSEN SEVİNİRİM BU PROGRAMIN BANT YAYINI OLCAĞINI SİTEYİ TAKİP EDEN HERKESTE BİLİR ÇÜNKÜ BURAK DİYE Bİ ARKDAŞ YAZMIŞTI İSTERSEN BAK..http://www.ismailykfanboard.net/sizden-gelen-haberler-f5/kenan-ercetingoz-le-akam-keyfi-2program-t12288.htm

22''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 18:30

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tşk

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

23''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 20:09

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

SÜPERRRDİ PROGRAM YAA İSMAİLİM GEÇEN SEFER KOMUŞAMAIŞTI HİÇ O MÜGENİN YÜZÜNDEN hıhhh pfff AMA BU AKŞAM PROGRAM SÜPERDİ AYY ÇOOK TATLIYDI İSMAİLİM YAA dans dans öpücük

24''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 20:17

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

şexma demiş ki:SÜPERRRDİ PROGRAM YAA İSMAİLİM GEÇEN SEFER KOMUŞAMAIŞTI HİÇ O MÜGENİN YÜZÜNDEN hıhhh pfff AMA BU AKŞAM PROGRAM SÜPERDİ AYY ÇOOK TATLIYDI İSMAİLİM YAA dans dans öpücük

AYNEN KATILIYORUM SANA ISMAIL YINE ! NUMARAYDI HERZAMANKI GIBI ASKIM BENIM dans dans

25''İsmail Bugün Kanal 1 De Empty Geri: ''İsmail Bugün Kanal 1 De Perş. 5 Mart 2009 - 21:45

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yaa izleyemedim kanal yok bizde aglama aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-