İsmail YK Ümraniye Konseri Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Ümraniye Konseri Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Ümraniye Konseri

+10
asi yk
zeynep1212
can_yk
SoundTracK
ismail-yurtseven
sedef yk
canimyk
BiRGüL_YK54
mutsuz yk
Şeyd@ YK
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail YK Ümraniye Konseri Empty İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 17:54

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

Arkadaşlar bugün yani 04.03.2009 tarihinde İsmail Yknın İstanbul-Ümraniye de konseri vardı.konser spor salonundaydı.Bizde İstanbuldan Ykcılar hepimiz ordaydık.herşey tek kelimeyle süperdi.İsmail gene çıktı ve döktürdü.her zamanki gibi İsmail çok tatlı ve bir numaraydı.üç albümünden de şarkılarını ard arda söyledi.gene süper yorumuyla ve danslarıyla herkesi coşturdu.çok eğlendikkk.İSMAİL YK gene BİR NUMARAYDIN...Gülümseme

2İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 18:26

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ya ama niye haber vermediniz.ismaile sarılabildinizmi bari.offf ya aglama cok üzüldüm......saat kactaydı...

3İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 18:33

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

gidenler için çok sevindimm ama bn gidemezdimm çok gzl geçmiştir aşkım yinee herkesi çoşturmuştur... ddd

http://www.ismailykfanboard.net

4İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 18:34

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tmm cok yi ama e bu aksam 04.03.09 ki yani konser bu aksam

5İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 18:35

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

evet süperdi hiç bitmesin istedik valla:)

En son Şeyd@ YK tarafından Çarş. 4 Mart 2009 - 18:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

6İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 18:36

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

canimyk demiş ki:tmm cok yi ama e bu aksam 04.03.09 ki yani konser bu aksam
nasıl yani anlamadım ne akşamı? konser 13:30 da başladı ismail 15:30 da çıktı bayada sürdü.

7İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 19:13

sedef yk

sedef yk
Yeni Yk'Cı

anlamadım gerçekten arkadaşlar hani yok konser diyorlardı ismail almanyada diyorlardı neyse haftayada burda

8İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 19:16

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

arkadaşlar anlattığım gibi bugün ümraniyede konseri vardı.istanbuldaki yk hayranlarıyla hepimiz ordaydık.yani almanyada felan değil..

9İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 19:39

ismail-yurtseven

ismail-yurtseven
Yeni Yk'Cı

evet yaaa gerçekten çok güzel ve süperdi çok eylendik

10İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 20:11

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol canım haberim vardı teşekkürler ddd

11İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 21:05

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yaw gidemedimmm calısıyodummm pufffffffffffffffffffffffff

12İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 21:23

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

haberim vardı ama aglama eminim süper geçmiştir gidenler için çok sevindim

13İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 21:35

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ve hep öyle bir numara kalacak isom

14İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 21:41

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

gidenler çok eğlenmiştir eminim ee nede olsa ismail coşturuo

15İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 21:54

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

Şeyd@ YK demiş ki:
nasıl yani anlamadım ne akşamı? konser 13:30 da başladı ismail 15:30 da çıktı bayada sürdü.
aa ok, konser gunduz du yani anladim

16İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 22:11

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

gülbahar yk demiş ki:ve hep öyle bir numara kalacak isom
aynen öyle Gülümseme

17İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Çarş. 4 Mart 2009 - 22:12

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

canimyk demiş ki:
Şeyd@ YK demiş ki:
aa ok, konser gunduz du yani anladim
evet cnm konser gündüzdü Gülümseme

18İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Perş. 5 Mart 2009 - 12:19

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ne güzel yaa,gidenler adına sevindim,gidemeyenler ve kendi adıma da üzüldüm...
Keşke bende orda olabilseydim,
teşekkürler,çok saol

19İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Cuma 6 Mart 2009 - 21:04

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ya seyda bana niye haber vermediniz .aşk olsun size

20İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Cuma 6 Mart 2009 - 21:21

Şeyd@ YK

İyİ YK'Cı

ya biz söyledik konseri gördüklerimize.siteye konu açıldımı bilmiyorum ama ben gördüklerime söylemiştim konseri.

21İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Salı 10 Mart 2009 - 22:51

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

bende gittim uyy aşkum çok tatlıydı ilk sahneye siyah gözlük deri çeket ve siyah gri çizgiili tşört vardı süperdi çok ağladım bi kere ona dokunamadımya uff yine hatırladım bakk Gülümseme ama bi gün oda olucak bunu hissediiyorumm inşallah hep beraber olur Gülümseme

22İsmail YK Ümraniye Konseri Empty Geri: İsmail YK Ümraniye Konseri Cuma 20 Mart 2009 - 13:56

emrahh34

emrahh34
Yeni Yk'Cı

konser inanılmazdı yaa..harikaydı.o gün konsere gitmek için işe gitmedim yaa..ama bi daha olsa bi daha yaparım..İSMAİL ABİM burnumun dibine ümraniyeye gelcek de ben gitmeyecekmiyim...iyiki YK CIYIZ arkadaşlarr..gurur duyalımm...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-