"Biz Evlendik Arkadaşlar" Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

"Biz Evlendik Arkadaşlar" Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

"Biz Evlendik Arkadaşlar"

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1"Biz Evlendik Arkadaşlar" Empty "Biz Evlendik Arkadaşlar" Salı 3 Mart 2009 - 22:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

"Biz evlendik arkadaşlar" Özcan Deniz kızkardeşinin nikahına sevgilisi Fahriye Evcen'le katıldı. Ünlü çift nikahta evlilik provası yaptı. Uğur Soysal-Seçkin Şenvardar'ın özel haberi

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kucaklaşmaya doyamadılar
Özcan Deniz ile Fahriye Evcen aşkı adım adın evliliğe gidiyor.
HT MAGAZİN-UĞUR SOYSAL-SEÇKİN ŞENVARDAR'IN ÖZEL HABERİ
Önceki gün Sarıyer'de Özcan Deniz'ien kız kardeşi Yurda Deniz ile Yılmaz Yalçın'ın nikah törenine birlikte katılan çift[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] davetlilerin ilgi odağı oldu. Müstakbel kayınvalide Kadriye Deniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oğlunun mürüvvetini bir an önce görmek istediğini söyledi. Nikah boyunca Fahriye'nin yanından ayrılmayan Özcan Deniz ise evlilik sorularına 'Biz evlendik arkadaşlar' diye espriyle cevap verdi.
FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

2"Biz Evlendik Arkadaşlar" Empty Geri: "Biz Evlendik Arkadaşlar" Salı 3 Mart 2009 - 22:21

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

valla çok yakışıyolar evleninler ben izin veriyorum haaaaa

3"Biz Evlendik Arkadaşlar" Empty Geri: "Biz Evlendik Arkadaşlar" Çarş. 4 Mart 2009 - 13:10

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yakışıyolar bencede hayırlısı

4"Biz Evlendik Arkadaşlar" Empty Geri: "Biz Evlendik Arkadaşlar" Çarş. 4 Mart 2009 - 18:32

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

zeynep1212 demiş ki:valla çok yakışıyolar evleninler ben izin veriyorum haaaaa
aLemsin canim ada$um ddd

5"Biz Evlendik Arkadaşlar" Empty Geri: "Biz Evlendik Arkadaşlar" Perş. 5 Mart 2009 - 22:58

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ben özcan denizi sevmiyorum fahriyeye daha iyi kısmetler çıkar bence bıraksın çocugu hihi hihi hihi

6"Biz Evlendik Arkadaşlar" Empty Geri: "Biz Evlendik Arkadaşlar" Perş. 5 Mart 2009 - 22:58

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haha Rahat haaaaa

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-