İsmail'in Dediği Çıktı ! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail'in Dediği Çıktı ! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail'in Dediği Çıktı !

+23
merym
MERAL GEDİK
dilekyk
canimyk
zeynep1212
şeymayk_61
mutsuz yk
EmsalsizYK
Nursemin&İsmail2
Tatli_Bela
BiRGüL_YK54
sibel u. YK
ceren yk
nebiye yk
ÖzLEm İsMaİL YK
betül yurtseven
**ŞeYmA**
mysterey
yalancıyarim
CANIMMMMM58
musti_61
yeşilli
sedef yk
27 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 8:14

sedef yk

sedef yk
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar ismail vergi konusunda iftiraya uğradığında demiştiki hadiseyede iftira atarlar aynen dediği çıktı hadiseyede erevizyonu ticarete dönüştürdü diyorlar lol!

2İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 8:35

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

!!! başlığa dikkatt !!!
tabi iftira atçak kimse bulamadılar ismail ünlü albümü çok satıyo ona atalım dediler ama beceremediler hadiseye gelincede bnce gayet akıllı uslu bi kız onada boşuna iftira atıyorlar ;)

3İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 9:33

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tabi ya iso haklıdır herzaman kop

4İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 9:51

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

yaaaaaaaaaa
Allah her zaman gercekcinin pesindedir
BENIM HEMSOM DA YAMUK OLMAZ!
KENDIMDEN EMIN OLDUGUM GIBI EMINDIM BEN!

HEPIMIZIN GÖZÜ AYDIN!

5İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 9:58

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aynen katılıyorum ablacığıma

6İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 10:20

mysterey

mysterey
İyİ YK'Cı

ewtt ölee kadının işi buu tabü paraya dönüştürecek ne yapıcaktı yhaa iştee başarılı olmak böle çekemiyorlar

7İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 10:32

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

millet artık ne yapıcanı şaşırdı herkes birbirine iftira atıyo ama biz her zaman ismailimin yanındayız....başlıga dikkat cnm sadece bas harfler büyük olucak Gülümseme

8İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 12:10

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Allah her zaman doğrudan yanadır,İftira atanlar elbet cezasını bulur...
Lütfen başlığa dikkat!!

9İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 12:17

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

betül yurtseven demiş ki:Allah her zaman doğrudan yanadır,İftira atanlar elbet cezasını bulur...
Lütfen başlığa dikkat!!
Zaten biz inanmamıştık

http://www.ismailykfanboard.net

10İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 12:21

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ÖzLEm İsMaİL YK demiş ki:
betül yurtseven demiş ki:Allah her zaman doğrudan yanadır,İftira atanlar elbet cezasını bulur...
Lütfen başlığa dikkat!!
Zaten biz inanmamıştık

tabiki evet canım...

11İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 12:31

nebiye yk

nebiye yk
İyİ YK'Cı

BENDE KATILIYORUM

12İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 13:23

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ismaile katılıyorum

13İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 13:28

sibel u. YK

sibel u. YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet ben de katiliyorum ve bitek sunu diyorum MEYVE VEREN AGAC TASLANIR
böyle iftiralarnan hic biyere ulasamiycaklar

14İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 14:39

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Lütfen başlığa dikkat!!

doğru dedin cnm iftira atanlar en kısa zamanda cezasını bulurr bizlerden bulmasa bile allahtan bulurlarr ztn bizz ykcılar inanmamıştık...

15İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 14:53

Tatli_Bela

Tatli_Bela
Gelişmiş YK'Cı

bencede...
ya bu insanlar kime iftira atcaklarini sasirdilar ...

http://www.ismailyk.all-up.com

16İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 14:56

Nursemin&İsmail2

Nursemin&İsmail2
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

yeşilli demiş ki:!!! başlığa dikkatt !!!
tabi iftira atçak kimse bulamadılar ismail ünlü albümü çok satıyo ona atalım dediler ama beceremediler hadiseye gelincede bnce gayet akıllı uslu bi kız onada boşuna iftira atıyorlar ;)
sana katılıorum

17İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 17:54

EmsalsizYK

EmsalsizYK
Yeni Yk'Cı

Sivaslı değilim ama atılan iftiraların hep sivaslı sanatçılara atılması beni üzer...

18İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 19:43

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

aşkıma laf yok...

19İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 21:39

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ALLAHher zaman doğrudan yanadır

20İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 21:50

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

evet aynen katılıyorum ne anlıyolar böyle saçmalıklardan aklım almıyo yaa millet kendini şaşırdı

FARKIMIZ TARZIMIZ İSMAİL YK BAŞ TACIMIZ...

21İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Ptsi 2 Mart 2009 - 22:40

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:tabi ya iso haklıdır herzaman kop

22İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Salı 3 Mart 2009 - 9:56

nebiye yk

nebiye yk
İyİ YK'Cı

bu dünyanın çivisi çıkmış kardeşim.

23İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Cuma 6 Mart 2009 - 8:50

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kalbi temis adamın tabi çıkar

http://olumuneykci.blogcu.com

24İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Perş. 3 Eyl. 2009 - 11:39

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

musti_61 demiş ki:tabi ya iso haklıdır herzaman kop
öyle zaten

25İsmail'in Dediği Çıktı ! Empty Geri: İsmail'in Dediği Çıktı ! Perş. 3 Eyl. 2009 - 19:19

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

betül yurtseven demiş ki:Allah her zaman doğrudan yanadır,İftira atanlar elbet cezasını bu!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-