Çelişkiler Birbirini Çeker... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Çelişkiler Birbirini Çeker... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Çelişkiler Birbirini Çeker...

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Çelişkiler Birbirini Çeker... Empty Çelişkiler Birbirini Çeker... Ptsi 2 Mart 2009 - 0:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Jerrye saskin bir halde baktikdan sonra söyle dedim.
"Dayi mi?"
Adam bu defa sirti ile duvara yaslanmisti ve ikimizi dinliyordu.
Jerry bana bakarak"Kylee tanistirim yegenim Jensen."
Jensen adindaki bu adama baktim ve oda basini sag sola tartmaya basladi.
"Neden daha önce anlatmadin?" diye sordum Jerryye.
Jerry Jensene bakti sonra da bana dönerek.
"Ne bilim gerek duymadim. Ya Abimler cok uzakta yasiyorlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kim derdi ki bir gün oglunu yanima göndercek diye. Uzun zamandir görüsmüyorduk. Benden küstügünü sanmistim. Sonra bana Jensenin yanimda kalmak istedigini söyledi ve benden ona bir is bulmam icin rica etti. Artik burada yanimda kalacak." Sonra saate bakti ve ayaklandi.
"Kylee biraz isim var aksam sizde konusuruz Canim." sonra yegenine dönerek" Sende Kylee ye iyi davran. Onu üzme yoksa fena olur." Jarry odayi terk etti ve bir an icin benle o yine yanlizdik. Kalbimin en derin kuyusunda kücücük bir mahcupluk hissetdim jerrye karsi.
Jensen bana bakarak burnunu kivirdi.
"Ne? Ne var?" diye sordum.
Surat asarak söyle cevab verdi. "Dayimin bana anlattigi kiz sen olamazsin."
"Nedenmis ?"diye sordum.
"Anlatdigi kiz bu kadar aptal degildi sanki." sonra siritmaya basladi. Üstüne atlayip onu bi güzel dövebilirdim. Hayatimda hic kimseden bu kadar nefret etmemisdim.
"Bende tanisdigimiza memnun OLMADIM" diye cevab vererek bende ayrildim oradan.
Laboratuvar kompleksine dogru gidiyordum ki arkadasim Elizayi gördüm. Beraber hirkalarimizi giyinerek ise konulduk. Sonra bir ara kafam dagilmisti ki Eliza bana Paydos oldugunu söyledi.
Beraber kantine indik. Görevlilerin yarisi burda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarisi da isine devam ediyordu. Büfeye giderek tabaklarimizi doldurmaya koyulduk. Bir ara gözüm büfenin sonunda olan meyvelere takildi.
Cok güzel bir elma gördüm. Koyu kirmizi ve parlak. Neredeyse zehirli olacagini düyünüyordum. Ona dogru yürümeye basladim. Bir sürü elma vardi. Yesili[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sarisi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kirmizisi. Ama ben bunu istiyordum. Tam elimi uzatim onu almak icin. birden yanimda bir el daha görüldü ve elmayi benden önce kapti. Kafami cevirdim ve icimde yine bir Volkan patladi. Jensenin yüzündeki galip gelen gülümseme beni daha da cildirtiyordu.
"Ne kadar güzel bir Elma dimi? Ama malesef bundan sadece birtane var" diyerek birden almayi isirdi. Bem beyaz dislerinin meyve etini nasil gectigini hisediyordum. Sonra arkasini dönüp yürümeye basladi. Olivia adindaki bir kizin yanina vararak elmayi ona uzatdi. kiz elmayi gülümseyerek isirdi ve sonra Jensen elini omuzuna atarak onunla yürüdü. Son bir defa arkasina bakip bana bir göz kirpdi. Dislerimi o kadar sikmistim ki acidigini hissetdim.
"Jensen" dedim kendi kendime " Jensen Balck[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elbetde hesaplasiriz..." kayboldugu yola gözlerimi dikmistim ki birden Elizanin sesi geldi kulagima.
"Kylee birsey mi dedin ?" diye sordu.
"Yoo[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hadi su masaya oturalim." dedim ve oturup yemegimizi yemeye basladik. Eliza bana bir sürü seyden bahsediyordu. Timmy ile sinemaya gitdiklerini falan filan. ama ben onu sadece bir kulakla dinliyordum. Aklimin derinliklerinde Jensene yapabileceklerimi düsünüyordum. Mesela arabamla onu ezebilirdim. Veya üstüne Kezzap dökebilirdim yada[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne bilim öyle böyle........

2Çelişkiler Birbirini Çeker... Empty Geri: Çelişkiler Birbirini Çeker... Ptsi 2 Mart 2009 - 3:51

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol

3Çelişkiler Birbirini Çeker... Empty Geri: Çelişkiler Birbirini Çeker... Ptsi 2 Mart 2009 - 10:29

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yalancıyarim demiş ki:sağol
rica ederim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-