cnm avrupa müzeğe gönder mektubunu ew adresini nerden bilelim
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
evet oyle aynen soylediklerine katiliyotum keardesimCANIMMMMM58 demiş ki:KIZ AYSEayşe yks demiş ki:Ya kıskandım ama keşke banada verse zaten bi görsem onu soyup soğana çeviricem(yani herşeyini alcam anlamda)
ISMAILIN VERMESINI BEKLEYENE KADAR GIT BIR FOTOLADENE YAPIYORLAR BU TEDDY I
DILERIM ALLAHIMDAN ISMAIL HEDIYE VERECEGINE ONU CANLI GÖRÜP KONUSURSUN!
BU EN GÜZEL HEDIYE OLUR BENCE!
of cnm sana yardimci olamuyorum cunku bende birsey bilmiyorumnebiye yk demiş ki:ya kardeşler Allah rızası için aranızda ismailin tel.no'sunu bilen varsa versin nolur.özelden atsın bana numarayı.nolurr.ben de konuşayım onlan. lütfeeeeen.istanbuldaki ev adresini de verin nolur ona mektup yazcam.
ins ins cnm sende gorursun okadar cana yakin okadar guler yuzlu ki.... alirsam daha da yazma yetmez ki sozler kiz bitanedirnebiye yk demiş ki:ya çok şeker bi ayıcık bu.bi de ismailim verince.iki dk.yanımdan ayırmam ki onu.hep onla yatarım.keşke bana da verseydi.vermeyi bırak bi kere o gül yüzünü görseydim ismailin.
evt cnm sahnede yanima gelip kendisi verdi hatta bunu beni cok bir sevene vercem ddi ve gelip bana verdi cnmmutsuz yk demiş ki:sabi büyük ve tatlı bi oyuncak.nasıl verdi ismail sana.sahnedenmi uzattı.hani sahneden atıyo hayranlarına ya öylemi verdi cnm.paylastıgın için tesekküeler canım.
yok agala cnm kiyamam ben sana yaa ins seninde en kisa zamanda boyleeylerin olur cnmHİLAL_YK52 demiş ki:kız sen ne şanslısın benim hiç öyle şeylerim yok oturup ağlicam şimdi ya
**ŞeYmA** demiş ki:yaa ne kadar şanslısın bi gün inşallah bana da bi hediye verir ( aminnnnnnnnnnnn ) bizimle paylastıgın için saol cnm...
uff ya uzuldum ama pesetmek yokk ben tam 5 konserine gitimm ve 5 cisinde vbana verdi yaniykcı007 demiş ki:Bizim Burdada Attı Antalya Manavgatta Alamadım Önde Değildim
**ŞeYmA** demiş ki:yaa ne kadar şanslısın bi gün inşallah bana da bi hediye verir ( aminnnnnnnnnnnn ) bizimle paylastıgın için saol cnm...
sağol cnm inşcanimyk demiş ki:yok agala cnm kiyamam ben sana yaa ins seninde en kisa zamanda boyleeylerin olur cnmHİLAL_YK52 demiş ki:kız sen ne şanslısın benim hiç öyle şeylerim yok oturup ağlicam şimdi ya
sanada maşallahcanimyk demiş ki:uff ya uzuldum ama pesetmek yokk ben tam 5 konserine gitimm ve 5 cisinde vbana verdi yaniykcı007 demiş ki:Bizim Burdada Attı Antalya Manavgatta Alamadım Önde Değildim
Sayfaya git : 1, 2, 3
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Ürünleri » # Privat Ürünler » Ismailykm Bana Hediye Etti Oyuncak
Similar topics