şimdi burda değilsin....
ama beni duyuyosun...biliyorum...
kapat gözlerini benim için ve dinle n'olur...
bak yoksun..
bunun anlamını biliyomusunn....
yokluğun
yüreğimdeki bu yıldızsız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu dipsiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karanlık gece...
yokluğun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] odamın duvarlarına astığım suretlerine bakarken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
unuttuğum dalgın gözlerim...
yokluğun yastığımda bıraktığın bu kimsesiz saç telleri...
sırf kalemini değdirdiğin için atmaya kıyamadığım bu kağıtlar...
her an gözümün önünde sakladığım mektupların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
peçetelere yazdığın şiirlerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hediyelerini sardığın paket kağıtların...
sen gidince[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hala sen kokuyodur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] diye üzerime giydiğim
ve derinn derinn
soluduğumm giysilerin....
bu yarı deli...
bu hayattan kopuk ruhum...
kapat gözlerini ve bana bak....
ben ne diye varsa gördüğün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte o senin yokluğun....
söyle.!
sana neyi anlatayım...
sabaha karşı çalan telefonumun ucunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
n'luuur bana hayattan kötü davranma diyen...sayıklayan..
o kırgın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o kendine çarpan sesini mi..! !
ama beni duyuyosun...biliyorum...
kapat gözlerini benim için ve dinle n'olur...
bak yoksun..
bunun anlamını biliyomusunn....
yokluğun
yüreğimdeki bu yıldızsız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu dipsiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karanlık gece...
yokluğun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] odamın duvarlarına astığım suretlerine bakarken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
unuttuğum dalgın gözlerim...
yokluğun yastığımda bıraktığın bu kimsesiz saç telleri...
sırf kalemini değdirdiğin için atmaya kıyamadığım bu kağıtlar...
her an gözümün önünde sakladığım mektupların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
peçetelere yazdığın şiirlerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hediyelerini sardığın paket kağıtların...
sen gidince[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hala sen kokuyodur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] diye üzerime giydiğim
ve derinn derinn
soluduğumm giysilerin....
bu yarı deli...
bu hayattan kopuk ruhum...
kapat gözlerini ve bana bak....
ben ne diye varsa gördüğün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte o senin yokluğun....
söyle.!
sana neyi anlatayım...
sabaha karşı çalan telefonumun ucunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
n'luuur bana hayattan kötü davranma diyen...sayıklayan..
o kırgın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o kendine çarpan sesini mi..! !