Ece Hayata Gülümsüyor Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ece Hayata Gülümsüyor Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ece Hayata Gülümsüyor

+5
[- Melankolik -]
Mavi_Kiyamet
RIDVAN-YK58
dilekyk
yeşilli
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ece Hayata Gülümsüyor Empty Ece Hayata Gülümsüyor C.tesi 28 Şub. 2009 - 18:19

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Beyoğlu’nda 6’ncı kattan düşen camın altında kalan ve 37 gündür yoğun bakımda olan Ece Turhan, yaşam savaşını kazandı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ece destekle yürüyor, "Nasılsın?" sorusuna karşılık gülümsüyor.

İSTANBUL Beyoğlu’nda 6’ncı kattan düşen 7.5 metrekarelik camın altında kalan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ece Turhan’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

’Ece yükselişe geçti’

Bir hafta önce babası İhsan Turhan’ın seslerine parmaklarını oynatarak cevap vererek ilk umut ışığını yakan Ece artık destekle yürüyebiliyor. "Nasılsın?" sorusuna karşılık gülümseyip kafasını oynatarak yanıt veriyor. Her gün dinlenme odasında annesi ve babasıyla bir araya geliyor. Ece’nin durumuna ilişkin ilk kez konuşan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Kaynar, "Ece’nin durumu uçağın kalkışı gibi yükselişe geçti. İyiye doğru gidiyor. Kafatası üç yerinden kırıldığı için beyninin ön tarafındaki kemiği, dokuların ölmemesi için karnına yerleştirmiştik. Enfeksiyon riski olmadığına inandığımız zaman o kemiği yeniden yerine yerleştireceğiz" dedi.

’İnadıyla başaracak’

Kaynar, 37 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Ece’nin, Pazartesi normal servise çıkacağını da belirterek, "Bu durum Ece’nin sosyal adaptasyonunu sağlayacak. İlerleyen süreçte rehabilitasyon da görecek" diye konuştu. Günlerdir hastanede sabahlayan İhsan Turhan, kızının gözlerinin güldüğünü söylüyor. İhsan Turhan, "Ben kızımın iyileşeceğine inanıyordum. Ece inatçıdır. Kısa zamanda toparlanacak" dedi.

2Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Paz 1 Mart 2009 - 12:32

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bende kızın haberini 1 aydır alamayınca öldü sanmıstmm.. ohh be allaha şükürr

http://olumuneykci.blogcu.com

3Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Paz 1 Mart 2009 - 12:52

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

metallica demiş ki:bende kızın haberini 1 aydır alamayınca öldü sanmıstmm.. ohh be allaha şükürr
aynen bende ama kurtulmuş

4Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Ptsi 2 Mart 2009 - 20:53

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Valla ya sevindim teşekkürler haber için...

http://www.ismailykfanboard.net

5Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Salı 3 Mart 2009 - 0:31

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

BiLiyorum bu kizi haberlerde her gün beklerdim bu kiz la ilgili bi gelisme olsun diye cok üzüLüyordum valla ama nihayett hayatta artik Gülümseme

6Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Salı 3 Mart 2009 - 7:18

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

RIDVAN-YK58 demiş ki:Valla ya sevindim teşekkürler haber için...
rica ederim

7Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Salı 3 Mart 2009 - 9:32

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ALLAH daha iyi etsin sevidndim saoln paylaşım için

http://www.melankolikdamlalar.tk

8Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Salı 3 Mart 2009 - 14:24

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ALLAH BU KADAR BÜYÜK ISTE!
COK SEVINDIM BU HABERE

9Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Salı 3 Mart 2009 - 14:26

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

Şükür !!

http://www.ismailyktv.ile.biz

10Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Salı 3 Mart 2009 - 14:50

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

gecmıs olsun ya valla halal hayatı tehlıkesı suruyor ama yogun bakımdan cıktı sukur bencedee

11Ece Hayata Gülümsüyor Empty Geri: Ece Hayata Gülümsüyor Salı 3 Mart 2009 - 16:11

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-