Kadir Has Üniversitesi- İstanbul Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kadir Has Üniversitesi- İstanbul Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kadir Has Üniversitesi- İstanbul

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeni! Kadir Has Üniversitesi- İstanbul C.tesi 28 Şub. 2009 - 13:25

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Kampüslerimiz

• Kampüslerimiz

Kadir Has Üniversitesi 25.08.1997 tarihinde 4263 sayılı yasa ile kurulmuştur. Üniversitemizin ilk kampüsü Selimpaşa beldesinde inşa edilmiştir. Merkez kampüsü olarak kullanılması düşünülen Cibali'deki Tekel'e ait eski Tütün İşleme ve Sigara Fabrikası Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından üniversitemize tahsis edilmiştir. Üniversitemizde eğitim Cibali merkez kampüsü başta olmak üzere Selimpaşa kampüsü ve Bahçelievler kampüsünde sürdürülmektedir. Şimdi kampüslerimizi tanıyalım;

Kadir Has Üniversitesi Kadir Has Kampüsü (Cibali)

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1884 yılından beri Tekel'in tütün deposu ve sigara fabrikası olarak kullanılan Tekel Cibali Tesisi binası, aslına uygun bir biçimde onarılarak üniversitemizin kampüsü olarak hazırlanmıştır. İstanbul'un tarihi açıdan oldukça önemli bir bölgesinde, etkileyici ve geçmişten izler taşıyan bir binada şimdi bilimsel eğitim ve araştırma çalışmaları yapılacak. Kadir Has Kampüsümüzün sadece kapalı kullanma alanı 35.000 metrekarenin üzerindedir. Kampüsümüzde derslikler, laboratuvarlar, merkezi kütüphane ile birlikte, tüm Fakülteler, Enstitüler, Rektörlük ve Dekanlıklar bulunmaktadır.

Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bahçelievler'de Kadir Has Center bünyesinde yer alan Bahçelievler Kampüsümüz İngilizce Hazırlık Okulu olarak hizmet vermektedir. 4000 metrekare alana yayılmış olan Hazırlık Okulumuzda modern eğitim yöntemleri ile bilgisayar destekli eğitim verilmektedir. Öğrencilerimiz kampüsümüzde bulunan kafeler ve diğer sosyal imkanlardan yararlanabilmektedir.

Kadir Has Üniversitesi Selimpasa Kampusu

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kasım 1998'te temeli 9. Cumhurbaşkanımız Sn. Süleyman Demirel tarafından atılan üniversitemizin Selimpaşa kampüsünde Teknik Bilimler MYO ve Sosyal Bilimler MYO eğitim vermektedir. Ayrıca kampüsümüz Sürekli Eğitim Merkezi olarak hizmet vermektedir. Selimpaşa kampüsünde derslikler, konferans salonları, laboratuvarlar ve spor tesisleri bulunuyor.
----------------------------------------------------------------İletişim

• İletişim
  • Ulaşım
  • Telefon Rehberi

Kadir Has Kampüsü (Cibali)Bahçelievler KampüsüSelimpaşa Kampüsü
Kadir Has Caddesi
Cibali / İSTANBUL
34083
Kadir Has Center
Mehmetcik Sok. No.1
34590 Bahçelievler / İSTANBUL
E-5 Karayolu Üzeri