Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler!

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Empty Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Cuma 27 Şub. 2009 - 9:34

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Müjde Ar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İBRAHİM TATLISES İLE YILDIZ TİLBE ARASINDA EKRANDA YAŞANANLARI YORUMLADI.
NTV'de ekrana gelen Haydi Gel Bizimle Ol programında geçen hafta İbo Show'da yaşanan İbrahim Tatlıses-Yıldız Tilbe kavgasına en ilginç değerlendirmeyi Müjde Ar yaptı.

İbrahim Tatlıses'i Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran filmindeki Recep İvedik karakterine benzeten Müjde Ar'ın sözleri İbrahim Tatlıses'i çok kızdıracak cinstendi. Programı izlemediğini ancak bir haber programında görüntüleri seyrettiğini vurgulayan Ar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Ben bir skeç oynuyorlar sandım seyrettiğimde. Herhalde yeni bir sitcom başladı dedim. Birbirlerine çünkü ana avrat dümdüz gidiyorlar. İbrahim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çünkü böyle bayağı herhalde dedim böyle bir Recep İvedik gibi bir karakteri oynuyor. Yıldız böyle kendini yere attı. İbrahim böyle ağzından şeyler geliyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tükürükler akıyor falan... Dedim ön hazırlık mı yaptılar? Öyle yapmamışlar sonradan anladım' diye konuştu.

Çiğdem Anad'ın 'İbrahim Tatlıses'ten herkes korkar. Yıldız Tilbe nasıl oldu da korkmadı' sözü üzerine araya giren Müjde Ar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Niye korkar! Hiç kimse korkmaz İbrahim'den' dedi.
Pınar Kür'ün şu sözleri ise İbrahim Tatlıses'in nasıl bir imajı olduğunu sergiler nitelikteydi:
'Vurdurur canım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiçbir şey olmazsa. Zaten kızcağıza öyle şey mesajlar geliyormuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'seni de vuracağız' diye.' Müjde Ar İbrahim Tatlıses'in Yıldız Tilbe'yi bazı kişilerin elinden kurtardığı yönündeki ifadelerini de ayıp karşıladığını sözlerine ekledi.

2Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Empty Geri: Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Cuma 27 Şub. 2009 - 9:47

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bitmeyen polemik başladı eyvah eyvah Allah yardım etsin

3Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Empty Geri: Tatlıses'i Çıldırtacak Sözler! Cuma 27 Şub. 2009 - 13:07

ykkolık burcu

ykkolık burcu
Süper YK'Cı

ibrahim tatlıses cok agır konuştu yıldız tilbe ye hic yakışmadı sinirli

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-