[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Resim boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x444 px Ve Boyutu 32KB. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Resim boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 750x577 px Ve Boyutu 98KB. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Resim boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x469 px Ve Boyutu 151KB. |
Murat Ilgım isimli genç bir girişimci “Davos Fatihi” Erdoğan’ın Vanminüt’ünden tişört yaptı. Tişörtleri 10 TL’den internette satan Ilgım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Ben olaya ticari olarak bakıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başbakan’a destek vermek gibi bir amacım yok” diyor.
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "Vanminüt"ü tişört oldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 10 YTL'ye satışa sunuldu. Üzerinde "Vanminüt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha da olsa gelmem" yazan tişörtler genç girişimci Murat Ilgım tarafından adresinde satışa çıkarıldı.
İzmir Buca'da yaşayan Ilgım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Ben olaya ticari olarak bakıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başbakan'a destek vermek gibi amacım yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben espriyi kullandım" dedi. Tasarımını Kadir Bayır’ın yaptığı kırmızı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] turuncu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mavi ve siyah renkteki tişörtlerden şimdiye kadar 20 adet satıldı.