'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

'Van Minüt' Artık Tişörtlerde..

+3
yeşilli
yalancıyarim
Mavi_Kiyamet
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Cuma 27 Şub. 2009 - 1:36

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resim boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x444 px Ve Boyutu 32KB.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resim boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 750x577 px Ve Boyutu 98KB.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resim boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x469 px Ve Boyutu 151KB.

Murat Ilgım isimli genç bir girişimci “Davos Fatihi” Erdoğan’ın Vanminüt’ünden tişört yaptı. Tişörtleri 10 TL’den internette satan Ilgım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Ben olaya ticari olarak bakıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başbakan’a destek vermek gibi bir amacım yok” diyor.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "Vanminüt"ü tişört oldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 10 YTL'ye satışa sunuldu. Üzerinde "Vanminüt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha da olsa gelmem" yazan tişörtler genç girişimci Murat Ilgım tarafından adresinde satışa çıkarıldı.
İzmir Buca'da yaşayan Ilgım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Ben olaya ticari olarak bakıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başbakan'a destek vermek gibi amacım yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben espriyi kullandım" dedi. Tasarımını Kadir Bayır’ın yaptığı kırmızı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] turuncu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mavi ve siyah renkteki tişörtlerden şimdiye kadar 20 adet satıldı.

2'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Cuma 27 Şub. 2009 - 8:15

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler canım

3'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Cuma 27 Şub. 2009 - 9:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yalancıyarim demiş ki:teşekkürler canım
Rica Canim haha

4'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Cuma 27 Şub. 2009 - 9:57

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

van minüt,van minüt bende istiyom van minüt tşkler cnm

5'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Cuma 27 Şub. 2009 - 10:08

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yeşilli demiş ki:van minüt,van minüt bende istiyom van minüt tşkler cnm
rica canim haha

6'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Cuma 27 Şub. 2009 - 10:16

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bende istiorumm erdoğan amcamın vanminüt'ünden ddd

teşkr zeynommm

7'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Cuma 27 Şub. 2009 - 13:11

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saol cnm

http://www.ismailykfanboard.net

8'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Çarş. 4 Mart 2009 - 18:27

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:bende istiorumm erdoğan amcamın vanminüt'ünden ddd

teşkr zeynommm
rica bitanem haha

9'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Çarş. 4 Mart 2009 - 20:36

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Paylaşım için teşekkürler...

http://www.ismailykfanboard.net

10'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Çarş. 4 Mart 2009 - 20:41

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDVAN-YK58 demiş ki:Paylaşım için teşekkürler...
rica ederim Gülümseme

11'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Empty Geri: 'Van Minüt' Artık Tişörtlerde.. Cuma 6 Mart 2009 - 17:57

155KOYLAN

155KOYLAN
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

güzelmiş ya haha

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-