Tam Kelimeler Üzerime Yürüyorlardıki Harfler Intihar Etti Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Tam Kelimeler Üzerime Yürüyorlardıki Harfler Intihar Etti Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tam Kelimeler Üzerime Yürüyorlardıki Harfler Intihar Etti

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

tam kelimeler üzerime yürüyorlardı ki-harfler intihar etti…
tam kelimeler üzerime yürüyordu ki; harfler intihar etti…

-neden suçluydum sanki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden ha!..

Harflerin gizemi vardı; değil mi? Yaratıcılığa yakın en derin anlatım biçimiyken; hem mutluluğu hemde mutsuzluğu tarif eden yanlarında mı kaldı avuçlarımda ki heceler…

Yazmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yalnızca seninle anlamlıyken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden bu kadar yabancılaştık kelimelere; yoksa apansız surat imalarında mı kaldık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne dersin?

“oysa harflerde gizliydi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her şey
göremedik! Yanıldık belki de…”

Yürüyerek kalemden kalelerin üzerine; bedelini ödemeye razı bir benliğin tam ortasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bakışlarının anlamsız ve ürkekliğinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] konuşamadık… Bizi ayrı düşürmeye yeminli bir harf bütünlüğüne karşı hiçe sayıldık belki de…
Son gördüğümde kelimelerde kalan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kelimelere kalan bir ‘ben’ vardım; harfleri eksik[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlatımı sensiz ve isyanlarda…

Ve bir an duraksadım; tam kelimeler üzerime yürüyorlardı –ki harfler intihar etti…
Neden suçlu olduğumu şimdi anladım; artık sana seni anlatacak harflerim yoktu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oysa ki ben her gün akşamı beklerdim; harflerin en güzel kelimeler yarattığı mehtapta sensiz anlaşılmaz günlerimde ki kanayan parmaklarımdan süzülen harflerin eşliğinde seni sana yazmak için…

YOKLUĞUNA DÖKÜLDÜM[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] KENDİM GİBİ…

Yokluğunda bir gün…

Sisin arakasında bekleyen yavaş yavaş bir sonsuzluk ayrılığı sanki…
Oysa bir zamanlar yalın ayak ay ışığına bakardık. Ya şimdi! Varlığında yokluğuna hasret bir hıçkırığım boğazında düğümlenen…

Yine yokluğuna döküldüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendim gibi. Bir yaz yağmuruna ağlarken buldum kendimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] meğer ayrılmışız… ve şimdi yüreğim göçmen kuşlara emanet.

Nefti bulutların gözyaşları akıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara. Elimde mum; karanlık geceye inat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ay’ı arıyorum gözlerin de…

Hani sana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]” tüm harfleri eklesem [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir sen eder mi?” demiştim ya: anımsar mısın bilmem?..

Düşünüyorum da ne hayallerimiz vardı bizim. Sevgilim sen söyle: apansız biten neydi aramızda ki? Bıraktığın gibi kalmayan her sözde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlamımı yitiriyorum…

HER YAĞMURDA[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SENİ DAMLIYORUM….

Sensizlik…

Her tarafımda yokluk esiyor; ya da bana öyle geliyor.

Yürüyorum…

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkler emeğine sağlıkk

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymayk_61 demiş ki:tşkler emeğine sağlıkk
rica ben yazmadim biLesin ddd