Sevgnin Gücü Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sevgnin Gücü Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sevgnin Gücü

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sevgnin Gücü Empty Sevgnin Gücü Çarş. 25 Şub. 2009 - 23:06

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

SEVGİNİN GÜCÜ

Mavisi yeşiline karışmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uzun uzun ağaçların gölgelerini cömertçe
sunduğu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] türlü türlü böceklerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çiçeklerin yaşadığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] insanoğlunun pek az
uğradığı ormanlardan birinde güzel bir göl vardı. Suyu berrak mı berrak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
serin mi serin... Gölün kıyısında hayat bulmuş boynu bükük papatya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yanıbaşında o eşsiz büyülü suyun içinde açmış olan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en az kendi kadar yalnız
görünen nilüfer çiçeğine sevdalanmıştı. Onun görkemli görüntüsünü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saf[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
masum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] asaletli halini hayranlıkla seyrediyordu her gün.

Nilüfer çiçeği de kayıtsız değildi sevgili papatyasına karşın.
Birbirlerine sevgiyle bakıyorlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkılar söylüyorlardı birlikte.
Yalnızlıklarını unutuyorlardı şu koskoca orman içinde...

Tanrım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] diyordu papatya içinden kimi kez. Bu güzelliğin yanında benim
yerim nedir ki? O suyun içinde yaşar bense toprakta... Elimi uzatsam tutamam
bile onu... Oysa öylesine istiyorum ki onun yanında olmayı...

- Ey güzel çiçeğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ey benim nilüferim seviyorum seni... Lâkin öylesine
çaresizim ki...Sana nasıl ulaşacağımı bile bilmiyorum... Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] orada
olduğunu bilmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sesini duymak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güzelliğini görmek bile yetiyor bana ama
istiyorum ki elini tutayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güzelliğine dokunayım. Gel gör ki ben bir
papatyayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen ise bir nilüfer...Ayrı dünyalarda yaşayan iki ayrı çiçek...

Nilüfer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karşılıksız bırakmadı papatyanın sözlerini:
- Papatyaların en tatlısı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kemandan çıkan müzik aynı ama nağmeleri çıkaran
teller ayrıdır. Sen başkasın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ben başkayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen ordasın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben buradayım diye yerinme. Gönül sesine kulak
ver yalnız... Bir şeyi istiyorsan yürekten iste....Sevgi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aşk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne büründüğün
kıyafeti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne makamı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne mesafeleri ne de başka bir şeyi dinler... Onun
fermanı okunmaya başladımı her şey susar. Her şey çaresiz kalır... Sevgi söz
konusu olduğunda kişi kendi dışındaki güçlerin insafına kalmaz. Çünkü;
kendisi de güçlü bir varlık haline gelir. Ruhunun derinliklerinden gelen bu
ezgi güçlenmeye başladıkça kayıtsız kalamaz buna tüm evren... Sen ki benim
güzelliğime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aşkınla güzellik katmakta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yalnızlığımı örtbas etmektesin. Benim
ve kendinin varolduğumu ispatlamaktasın dünyaya.

Şimdi kapat gözlerini sımsıkı... Sıyrıl tüm düşüncelerinden...Yalnızca ama
yalnızca beni düşle... Yanımda olduğunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gölün sularında elimi tuttuğunu
hayal et... İste beni... Göreceksin ki sevginin aşamayacağı engel yoktur!

Papatya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nilüferin dediğini yaptı. Yalnızca ama yalnızca onun hayalini
doldurdu tüm benliğine.
Kendini güzeller güzeli çiçeğinin yanında farzetti. İstedi... İstedi...

- Aç gözlerini![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dedi nilüfer.Papatya şaşkınlık içindeydi gözlerini
açtığında. Sevgili çiçeğinin yanında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
gölün suları içinde bir nilüfer çiçeğiydi artık o da...

Sevmek...
İstemek...
Hayal etmek...
İnanmak...

Olmayacak şey yoktur!
Eğer ki; bu duygulara sahipsen...

2Sevgnin Gücü Empty Geri: Sevgnin Gücü Cuma 27 Şub. 2009 - 10:53

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki: