Yağmur saçlı Kız unutma! bir tek seni sevdim ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir tek seni özledim ... Sen benim ilham kaynağımdın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevinç tomurcuğum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevgi çağlayanım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayat pınarımdın bir zamanlar... Bir zamanlar saçların bahçemin nazlı çiçeğiydi her dokundukça yeşeren[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] okşadıkça kokulu güller açan; doyamazdım bakmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dokunmaya kıyamazdım... Ellerimi tuttuğunda tanımsız bir sevinç kaplardı içimin denizlerini; gökyüzü benim olurdu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeryüzü benim...
Yaşamak bir rüyaydı seninle Yağmur saçlı kız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en güzel rüya sendin. İlkbaharda gökkuşağım olurdun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yazmevsiminde yağmurum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonbaharda rüzgarım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kışmevsiminde fırtınam olurdun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her halini severdim senin...
Seni görmediğim gün bir şeyler eksik gelirdi bana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yabancı kalırdım hayata. Hüzünlü ırmak kuşları gibi bekler dururdum bir kıyıda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen gelir geçersin diye...
Ne güzeldi özlemin çiçeklerinde yağmur yağmur gülüşün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geçişin her sabah gülümseyerek kapımızın önünde; rüzgarın saçlarına vuruşu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fistanının savruluşu rüzgarda ne güzeldi...
Yazyağmurum olur ıslatırdın beni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güzgüneşim olur ısıtırdın. Düştüğüm her kuyuda gözlerindeki sevdalı imgeye tutunup çıkardım yeniden yeryüzüne[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kirpiklerinde dinlenirdi ruhum...
Beyazlar içinde gelirdin her gelişinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nazlı utangaç bir gülüş olurdu dudağında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yanağında dağ gülleri; nefesinde serin serin sevgi olurdu. Yasemin kokulu bir sevinçle süslenirdi gönlümüz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ay kokardı bakışların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oturup saatlerce yıldızları seyrederdik...
Şimdi geride kalan zaman dilimlerinde kare kare mutluluklar geçiyor gözlerimin önünde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] korkular[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tehtitler geçiyor... Ne zaman seninle buluşsak çabuk geçerdi zaman[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kırmak isterdim dünyadaki bütün saatleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zincire vurmak isterdim...
Korka korka buluşurduk kuytu yerlerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sarılıp dururduk biribirimize[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sadece gözlerimiz konuşurdu. Sonra ayrılırdık istemeye istemeye. Sorguya çekerlerdi seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] döverdi kardeşlerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elimden bir şey gelmezdi. Gözyaşların gücüme giderdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oturup ağlardım senin yerine...
Unutma! Bir tek seni sevdim ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir tek seni özledim bahar gülüşlüm...
Şimdi buluştuğumuz yerden ne zaman geçsem içim burkulur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerim durup durup dolar. Her esen yelde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yağan yağmurda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çağlayan ırmakta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uğuldayan ormanda senin kokunu duyarım çünkü...
Anladım ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bütün iççekişler sevgililerine kavuşmayan sevdalıların hüzünlü gözlerinden gelirmiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaşamın kıyısında kırılmış tomurcuklardan...
Şimdi acılar simsiyah bir sarmaşık esrarıyla büyüyor bedenimde her gece[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inciterek sarıyor yüreğimin yalnızlığını... Yokluğun bir rüzgardır şimdi eser gönlümün soğuk duvarlarına her gece. Gözyaşlarım yağmurlara karışır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yağmurlar gözyaşlarıma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] düşer damla damla yitirilmiş sevda közlerine...
Özlem tek yönlü uzun bir yol işte Yağmur saçlı kız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gidipte dönüşü olmayan... Aklıma düştükçe bakışların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir hüzün şarkısı kırılır kalbimde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] canıma batıyor kırıkları her defasında..
Hiç çiçeklenmiyor dallarım artık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] meyve de vermiyor. Kalbimin batısında battı güneş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] doğusunda ise güneş yok...
Ah yıllar ah! Şarkılardaki gibi her şeyi yıpratır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yorar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaşlandırır ve alıp götürür bilinmeyen bir meçhule doğru...