Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Askere Gidecek Arkadasimiz Için...

+10
ESRA YK
SoundTracK
şeymayk_61
ZEYNEP-ERCAN
cChaRisMaTiCc
zeynep1212
özcan_34
Gecelerin Adamı
RIDVAN-YK58
Mavi_Kiyamet
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Salı 24 Şub. 2009 - 20:30

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

BiLiyorsunuzudur Sanirim Yarin Askere Gidecek cChaRisMaTiCc
arkada$imiz ataLay yani ona hayirLi teskereLer diLiyorum duaLarimiz ida eksiLtmiyeLim Seni unutmiyacagiz ataLay Gülümseme Gülümseme Seni Sevioruz sheqer pfff

Aklimizdan Cikmayacaksin AtaLay Asker
Tez geL in$ geri
aLLahim seni korusun kötüLerden !
Layik oLdugunca iyi davranirLar sana umariz
Yardimini eksiltmez ins yüce rabbim

asker oLuyorsun gidiyorsun i$te
sevecen bir askerdin unutma bunu Gülümseme
ke$ke bu kadar erken gitmeseydin..
eskimiyeceksin bizde hic duaLarimiz seninLe oLacak
raziyiz senden geLen her$eye

$iirimi begenirsiniz in$ aceLeden böyLe oLdu idare edin artik Dağınık

En son Mavi_Kiyamet tarafından Çarş. 25 Şub. 2009 - 10:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

2Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Salı 24 Şub. 2009 - 20:37

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Kardeşim Allah cümlenizi korusun...Dağlara emanet ol Gülümseme

http://www.ismailykfanboard.net

3Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Salı 24 Şub. 2009 - 20:41

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

atalay görevinde başarılar dilerim ayırlısıyla git ayırlısıyla gel

4Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Salı 24 Şub. 2009 - 20:42

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Allaha emanet ol atalay alllah yardımcın olsun hayırlı teskereler

haha EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER haha

5Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Salı 24 Şub. 2009 - 20:42

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

hayırlısıyla git gel inşallah allaha emanet ol cnm

6Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Salı 24 Şub. 2009 - 20:45

cChaRisMaTiCc

cChaRisMaTiCc
Yeni Yk'Cı

saoLun arkadaşLar sizLeri cok sewiyorum hepiniz cok iyisiniz waLLa duyguLandırdınız beni hiç boLe bişi bekLemiodum cok cok cok teşekkür ederim sizLeri cok özLicem aglamaaglama

7Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Salı 24 Şub. 2009 - 21:15

ZEYNEP-ERCAN

ZEYNEP-ERCAN
BanLı Üye
BanLı Üye

siirlerin guzel cnm daglara emanet ol

8Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Salı 24 Şub. 2009 - 22:08

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

benimde amcamın oğlu gitti bugün hayırlısın gidip hayırlısınlan dönerler inşşş

9Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Çarş. 25 Şub. 2009 - 6:45

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayırlı teskereler dilerim sana .allah yardımcın olson.hayırlısıyla git gel.inan çok güzel bi duygu askere gitmek

10Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Çarş. 25 Şub. 2009 - 8:56

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Hayırlı Teskereler...Bizde Asker Verdik..

http://www.ismailyktv.ile.biz

11Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Çarş. 25 Şub. 2009 - 9:27

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

güle güle atalay tez zamanda gelmen dileğiyle allaha emanet ol allah yardımcın olsun hayırlı teskereler

12Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Çarş. 25 Şub. 2009 - 15:15

miss_gold_yk

miss_gold_yk
Süper YK'Cı

canım kardesım ınan bana senı cok cock cok cok sevıyorum okadarkı anlatamama sen benım ılk goz agrımsın elımde dogdun ondanmıdır bılmeme sen benım herşeyımsın bılıyorum pek anlaşamasakta cokda pc yuzune tartıstıgımz oluyor nasılsa eskısı gıbı canım sıkılmıyor sagolsun dılek benı yalnız bırakmıyor sen kendıne cok ıyıbak ve bana guven ne olur sevıldıgını bıl senı cok sevıyorum bıtanem aşkım canım herşeyım benım canımsın alahım senı butun kotuluklerden korrusun ınsallah hayırlısıyla askerlıgını yapar hayırlısıyla teskerenı alırsın ınşaaallah dualarım senınle bıtanem byby aglama sheqer Dağınık tamam byby

En son miss_gold_yk tarafından Ptsi 9 Mart 2009 - 17:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

13Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Çarş. 25 Şub. 2009 - 15:17

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Hayırlı teskereler Gülümseme sağ salim gel inşallah !

http://www.ismailykfanboard.net

14Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Empty Geri: Askere Gidecek Arkadasimiz Için... Çarş. 25 Şub. 2009 - 20:12

ykkolık burcu

ykkolık burcu
Süper YK'Cı

ALLAH GÜLE GÜLE GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN ALLAH BÜTÜN ASKERLERİMİZİ KORUSUN HAİNLERE FIRSAT VERMESİN AMİN

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Nereye Gidecek?