Pazardan Giyiniyorum Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Pazardan Giyiniyorum Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Pazardan Giyiniyorum

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Pazardan Giyiniyorum Empty Pazardan Giyiniyorum Salı 24 Şub. 2009 - 14:31

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rap müziğin Türkiye'deki temsilcileri arasında yer alan Ceza[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] giyim tarzını oluştururken marka kullanmadığını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pazardan da giyindiğini söyledi.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; NTV'deki 'Sade Vatandaş' programına konuk olan Ceza[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rapçilerin ortak giyim tarzıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Rap müzik yapan insanların giyim tarzları benzer görünse de Avrupa'daki rapçilerin çok daha pahalı ve gösterişli giyindiklerine dikkat çeken Ceza[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Bence bizim stilimiz onlarınkinden çok farklı. Onların kıyafetlerinin görüntüleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] parlaklıkları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fiyatları bizimkinden daha farklı. Ben sokakta öyle dikkat çekici kıyafetler tercih etmiyorum. Rap müzik yaptığım ve sevdiğim için de kendimi giyimimle de yansıtmak istiyorum" diye konuştu.
Bütün rapçilerin aynı tarz giyinmesinin bir zorunluluk olmadığını vurgulayan Ceza[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Benim hoşuma gidiyor bol pantolon giymek. Rahat ediyorum ve kendime başka hiç bir şey yakıştıramıyorum. Ben mesela pazardan da alışveriş yapıyorum. Çünkü benim marka bağımlılığım ve tutkum da kesinlikle yok. Üzerime yakıştırdığım zaman bu bana uyar deyip alıp giyiyorum" şeklinde konuştu.
KENDİMİ BEĞENDİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM
Programın konukları arasında Funky C. ve Ceza'nın kendisi gibi rapçi kardeşi Ayben de vardı. Ayben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rap müzik yapmaya başladığında Funky C. ve abisi Ceza'dan torpilli olmakla suçlandığını belirterek "Bu işe inanarak girdim ve inanarak da duruyorum. Öyle suçlamalar geliyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gelecektir de. Ben bundan hiç gocunmadım. Ben insanlara şunu anlatamıyorum; kimse Ceza'nın ya da bir başkasının kardeşi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çocuğu olduğunuz için bir şey sunmuyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] size kapılar açmıyor. Ben ona kendimi beğendirmek için uğraştım. Kapısından çok döndüğüm oldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gerçekten çok ağır eleştirdiği de oldu beni. Sonuçta o da bana torpil yapmadı. Ben çok çalıştım ve en azından onun desteğini hakettim" diye konuştu.

2Pazardan Giyiniyorum Empty Geri: Pazardan Giyiniyorum Cuma 27 Şub. 2009 - 12:57

ykkolık burcu

ykkolık burcu
Süper YK'Cı

evet ben daha öncede CEZA dan duymuştum cok güzel yapıyo millette bir marka merakı ne bu helal CEZA ya böyle devam seni cok seviyorum CEZA CEZA CEZA CEZA byby

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]