Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu Empty Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu Salı 24 Şub. 2009 - 12:46

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Ablasının böbreğiyle hayat buldu
Ablasının böbreğiyle hayat buldu

2.5 yıldır diyaliz hastası olan genç adeta yeniden doğdu.

Samsun'da 2.5 yıldır diyaliz hastası olan genç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ablasının böbreğini bağışlamasıyla yeniden bir hayat buldu.

Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan 20 yaşındaki Nuri Keleş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaklaşık 2.5 yıl önce geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hastanede tedavi altına alınınca iki böbreğinin de iflas ettiği ortaya çıktı. Diyaliz makinesine bağlanarak hayata kalan Keleş'in imdadına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 33 yaşındaki 2 çocuk annesi olan ablası Meryem Öztürk yetişti. Yapılan tetkikler sonucunda Meryem Öztürk'ün dokuları ile kardeşinin dokularının uyum sağladığı belirlendi.
Bunun üzerine OMÜ Tıp Fakültesi'nde Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Şaban Sarıkaya başkanlığında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yrd. Doç. Dr. Yarkın Kamil Yakupoğlu ile Yrd. Doç. Dr. Ender Özden tarafından gerçekleştirilen 2[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]5 saat süren başarılı bir operasyonla abladan alınan böbrek kardeşine nakledildi.
Ablasının kendisine yeni bir yaşam verdiğini söyleyen Nuri Keleş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "2[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]5 yıldır diyalize giriyorum. Ablam bana böbreğini bağışlayarak yeni bir yaşam bağışladı. Onu çok seviyorum" dedi

2Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu Empty Geri: Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu Çarş. 25 Şub. 2009 - 11:30

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

swevindim

http://www.ismailykfanboard.net

3Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu Empty Geri: Ablasının Böbreğiyle Hayat Buldu Çarş. 25 Şub. 2009 - 12:13

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok güzel ya

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Allah sevenlerine bağışlamıs sheqer

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]