Seni Sevmemin Bedeli Bu
Halbuki ben gelmeden sen gelmistin.
Haberim yokken ne cok sevdigini anlattin.
Benden izin almadan sevdin beni.
Izinsiz gözlerime bakip daldin sen.
Haberim yokken´de uzaklastin benden!
Bensiz yasamak istedigini düsündükce daha fazla icime isledin sen.
Her sözünde daha cok uzakliginin farkina vardim.
Her sabah seninle uyanmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gece seni aramaya basladim.
Kendime cok kizdim aslinda. yapmam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapmamaliyim diye ama yine söz geciremedim icimdeki canliya!
Mantigim ve Kalbim hep bir tartisma icindeler. Ikiside kendini hakli cikarma cabasinda. Ikiside dogru yolu bulma cabasinda. Ben ise kimi dinliyecegimi bilmiyorum. Bir o´nu bir öbürünü dinliyorum. Aslinda hep hemfikirlerdi ikiside ama kavga icindeler senin yüzünden.
Birbirlerine düsmanlar simdi senin yüzünden!
Artik baska yerde baska iklimde baska mevsimdeyim sensiz.
Ben burda degilim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende degilim! Sorumsuzluklarim basliyor yavas yavas.
Tüm sorumluluklarimi unutuyorum ben.
Icimdeki kokun tek merhemim!
Senin sevmenin bedelini ben cok ama cok agir ödüyorum
Haberim yokken ne cok sevdigini anlattin.
Benden izin almadan sevdin beni.
Izinsiz gözlerime bakip daldin sen.
Haberim yokken´de uzaklastin benden!
Bensiz yasamak istedigini düsündükce daha fazla icime isledin sen.
Her sözünde daha cok uzakliginin farkina vardim.
Her sabah seninle uyanmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gece seni aramaya basladim.
Kendime cok kizdim aslinda. yapmam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yapmamaliyim diye ama yine söz geciremedim icimdeki canliya!
Mantigim ve Kalbim hep bir tartisma icindeler. Ikiside kendini hakli cikarma cabasinda. Ikiside dogru yolu bulma cabasinda. Ben ise kimi dinliyecegimi bilmiyorum. Bir o´nu bir öbürünü dinliyorum. Aslinda hep hemfikirlerdi ikiside ama kavga icindeler senin yüzünden.
Birbirlerine düsmanlar simdi senin yüzünden!
Artik baska yerde baska iklimde baska mevsimdeyim sensiz.
Ben burda degilim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende degilim! Sorumsuzluklarim basliyor yavas yavas.
Tüm sorumluluklarimi unutuyorum ben.
Icimdeki kokun tek merhemim!
Senin sevmenin bedelini ben cok ama cok agir ödüyorum