Onu Her Gün Görmek Için ... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Onu Her Gün Görmek Için ... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Onu Her Gün Görmek Için ...

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Onu Her Gün Görmek Için ... Empty Onu Her Gün Görmek Için ... Salı 24 Şub. 2009 - 0:22

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Onu Her Gün Görmek İçin ''Yaratılmışların içinde en şefkatli yüz; anne yüzüdür''
Şefkat sözcüğü ne kadar güzel ve anlamlı değil mi? O şefkati görebilmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun sıcaklığını duymak ve yaşamak herkese nasip olmaz.
Saçları yaşadığı acılardan beyazlaşmıştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne belli bir kalacak yeri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne de yuvası vardı.
Anneydi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sokakta bırakılmış bir anne. Onu tanıdığımda mesleğimi kazanmak üzere olan bir genç kızdım. Hep mesleğime başlayınca onu alıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] buralardan götüreceğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim yanımda evlat özlemini gidersin derdim.
Mesleğimi kazanıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tayinim çıktığı gün karşısına geçip:_Haydi Ayşe Teyze gel beraber gidelim; can yoldaşım ol[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anam ol dedim. Ama o gelmek istemedi.
Ayşe Teyze başını öne eğip:_Ben gidersem onu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oğlumu göremem ki dedi.
Zaten kızımı diyarı gurbette bir kazada kaybettim. Öbürünü bırakamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dedi.
Ona hak vermiştim. O şefkatli yüzünden yaşlar süzülüyordu.
Gerçi oğlu bir sokak aşağıda oturuyordu. Ayşe Teyze tek onu görebilmek için sahil kasabasındaki o lokantaya bulaşık yıkamak için girmişti.
Her gün sabahın yedisinden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] akşamın yirmidördüne kadar lokanta bulaşığı yıkar ve arada uğrayan oğlunun yüzünü kapı aralığından görür yine de mutlu olurdu. O ona yeterdi.
Bir gün hiç beklenmedik bir olay yaşadık.AyşeTeyze trafik kazası geçirdi.Hastahaneye kaldırıldı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] durumu umutsuz olunca ağabeyim oğlunu son bir kez görsün diye bizim eve aldık. Hep oğlunu sayıkladı ama oğlu gelmedi.Bir sabah AyşeTeyze sessiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sedasız aramızdan ayrıldı.
O oğlunu görmek için bulaşıkçılık yapmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ser sefil yaşamış; oğlu ise son anın da bile annesinin o şefkatli yüzünü görmek istememişti.
Oysa sözümüzde ne diyor; en şefkatli yüz anne yüzüdür.
Sakın ama sakın sizlerde annenizin yüzünü görmek için geç kalmayın.
Önümüzde bayram var. İşlwerinizi erteleyiniz ve annelerinizi görünüz.
Çünkü geç kalınca geçmişi ertelemek mümkün değildir.

Alinti

2Onu Her Gün Görmek Için ... Empty Geri: Onu Her Gün Görmek Için ... Salı 24 Şub. 2009 - 9:23

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çokk mükemmellll

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-