'Yüzümü Estetiklerle Bozdum!' Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

'Yüzümü Estetiklerle Bozdum!' Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

'Yüzümü Estetiklerle Bozdum!'

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1'Yüzümü Estetiklerle Bozdum!' Empty 'Yüzümü Estetiklerle Bozdum!' Salı 24 Şub. 2009 - 0:02

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

'yüzümü estetiklerle bozdum!' Okan Bayülgen'İN GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ESTETİKLİ KADINLARI ELEŞTİREREK SÖYLEDİĞİ[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'BEN ESTETİKLİ KADINLA NASIL SEVİŞECEĞİM? HERKES SERPİL ÇAKMAKLI'YA BENZİYOR. O DA ACAYİP BİR ŞEYE DÖNÜŞTÜ' SÖZLERİNE ÇAKMAKLI'DAN YANIT GELDİ...

Çakmaklı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Sanat camiasında bir ilkim. Allah vergisi gözlerimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaşlarımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elmacık kemiklerimi ve burnumu estetikle rezil ettim. İhtiyacım olmadığı halde estetik ameliyat olduğum için kendime çok kızıyorum. Ayrıca kimseye de benzemedim' diye konuştu.

Eski haline döndü Estetiğe karşı biri olmadığı söyleyen Çakmaklı sözlerine şöyle devam etti: 'Tabii ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] insan beğenmediği bir yerini estetik yaptırabilir. Ama kesinlikle estetik mucizesi değilim! Eğer Okan Bey[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni güzelliğimi bozduğum için eleştirseydi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu alkışlardım.' Çakmaklı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çevresinden gelen eleştiriler yüzünden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dudaklarındaki silikonu ve burnunu yaptırttığını söyledi

2'Yüzümü Estetiklerle Bozdum!' Empty Geri: 'Yüzümü Estetiklerle Bozdum!' Cuma 27 Şub. 2009 - 14:37

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

iyi olmuş dicem olmucak allahın yaratığı yüzü değiştirmeye kalkarsan olacağı bu...

saol zeynomm

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Hergele-Ne Yeminler Bozdum