Dayanamam Biçagi Cekerim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Dayanamam Biçagi Cekerim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Dayanamam Biçagi Cekerim

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Dayanamam Biçagi Cekerim Empty Dayanamam Biçagi Cekerim Ptsi 23 Şub. 2009 - 23:55

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Dayanamam bıçağı çekerim Birçok dizide oynayan manken ve oyuncu Sevil Uyar yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı.Aşk Oyunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yalan Dünya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Servet Avcısı dizilerinde oynayan manken ve oyuncu Sevil Uyar yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. 27 yaşındaki Uyar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sevdiğim zaman çok kıskanç olurum dedikten sonra şunları söyledi:
‘EVİNİ BASTIM’"Kolay kolay erkek arkadaş edinmem. Ama sevdiğim zaman çok sahiplenirim. Sevdiğim insanın üstüne çok düşerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Boğa burcuyum. Kısıtlamalarım olur ama sevdim mi de tam severim. Eğer sevdiğim erkek beni aldatırsa dayanamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bıçağı çekerim. Ben onu seveceğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her şeyimle ona sadık olacağım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o beni bir başkasıyla aldatacak. Yok öyle şey; bundan önce erkek arkadaşımın evini bastım." Sevil Uyar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kevin Costner ile THY'nin reklam filminde oynama teklifini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendisine önerilen ücreti az bulduğu gerekçesiyle kabul etmemişti.

2Dayanamam Biçagi Cekerim Empty Geri: Dayanamam Biçagi Cekerim Cuma 27 Şub. 2009 - 14:39

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

paylaşm için tşkr zeynebimmm

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]