Dört Misra Arasi Hayalin Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Dört Misra Arasi Hayalin Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Dört Misra Arasi Hayalin

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Dört Misra Arasi Hayalin Empty Dört Misra Arasi Hayalin Paz 22 Şub. 2009 - 0:23

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Dört Mısra Arası Hayalin
Seninle gülmek ne ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ağlarım; sende kalsın... Gözyaşımı akıttığım bir hüznün masalı; bazen yarını kaybolmuş bir ömrün hikâyesidir satırlarım. İç çektiğim yüzlerce hadise[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ahlarımda kaybı gerçekleşmiş binlerce surat ve talan oluşu gerçekleşmeye yakın bir ömür... Sıcaklığı yüzüme vurdukça kirletmeye kıyamadığım bir sayfadan sesleniyorum sana! Parmaklarımın arasına sığınmış buz gibi bir kalemden hohlaya hohlaya akıttığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] masa üstünde titreyen tonlarca cümlem duruyor. Yanında posası çıkmış üryan bir vücut[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] köşesine iliştirdiğim birkaç tebessüm ve içine kadar gömüldüğüm sen... Kapanan bir yarayı kanatmak hüner istiyor bazen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bazen de maharetsiz kalıyor ister-i istemeden gözlerim. Kalbim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sözlerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saçlarım ve ellerim; saatleri bazen-e isabet eden hislerim... Yüreğimde yokluğu istek olan; ''sana'' gelsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senden geçsin bir kez daha sözlerim...

Tutkularımla sana hapsedilirken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hani gelirsin diye görüş günlerine sakladığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zulamda çoğalttığım hasretin acıyor birden. Suçluluğu ispat edilmemiş katil gözüyle bakıyorlar duygularıma! Her gece gözyaşıyla sulandırdığım pişmanlığımı ve bir damla gözyaşın uğruna feda ettiğim ömrümü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yorganımın kuytusunda ağlayarak dillendirdiğimi duymuyorlar mı dersin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yoksa duymak mı istemiyorlar? Oysa hayallerimde iklimler taşırdım ben! Baharlarını kara kıştan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yazlarını hazandan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yağmurlarını adından devşirdiğim onlarca mevsim; ahhhh çocukluğum ve gençliğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ceplerimde bilyelerimde vardı benim... Hadi uçur diyecekler diye korkuyorum bazen; uçurtmam varsa da neye yarar sevdiğim! Gök..; yüzünde değil miydi senin ve nice okyanusları taşımadı mı bana gözlerin? Yok işte sevdiğim; -Sen gittikten sonra........: sonrası olmadı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olamadı böyle bir şeyim ve sen bittin diye kalmadı hiçbir şeyim... Tanımı yapılmamış yıkımsal terimlerin öznesisin artık ve ben hala; anlamsız her hareketin yüklemi olmaya meyilliyim! Ne zaman sorusuna vereceğim cevabı gidişinin altı çizili harflerinde saklıyorum. Ki senden sonra yaşamamış gibide hissetmiyorum artık kendimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zoraki yaşamamışlık dersen; evet diyecek kadar içimi yaktığını da bilirim yada bilemeyiz değil mi? Olacak diye hesap ettiğimiz iki çocuk hayalinin silinen isimlerine kadar gerçeklere boğulduk seninle; mahvettik[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dağıttık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaybettik velhasıl yenildik... Karşılığında avuçlarımızda büyüsün diye bir boşluğu saklıyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ceplerimizde en pahalı yokluğun astarıyla beraberiz! Şehirler geçiyor yüzümüzden; sokak lambaları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaldırım taşları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en çokta çöplüğü andırırcasına kokuşmuş bir ifadenin içindeyiz. Gölgemiz var mı diye eğilsek; sarhoş bir adamın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] utanmaz bir kadının[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uslanmaz iki aptalın eseri olduğumuzu göreceğiz... Anlamı var mı sevgili; dünü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdisi var mı edilen bir yeminin? Tutulmayan sözleri tedavülden kaldırmaya var mı cesaretin? Var mı kahrını dindirmek adına utanmazlığına ekleyecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hecesinde bile yalanını örgüleştirecek cümlelerin? Patlayan sorular içindeyim! Akıl coğrafyamın doğal olmayan afetinden uçuyor gidişlerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ki canım hala kurşun misali; her gece ölsün diye sıktığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adında dağıldığımda sensin...

Sinsi sinsi kaçışlara doğru atarken yâda en ağır duygularda bile vurduğunu zannederken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendine bile uyak olamayan o kalbinin ritimsel bozukluğuna sor beni ve dursun artık ellerin! Gırtlağımda izi kalan yüzük parmağının kızarmışlığını soruyorlar bana. Gereği de yok artık sevgili[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlamı yok hiçbir şeyin! Yüzünün silinen boyasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ki parmak aralarında bile vardır adım; yâda düşlerim... Ayakkabı keçesi kadar ezik bıraktığın gençliğimle taşırım seni. Eksilirse sevgin; göğsümün şerha şerha parçalanmış oyuklarından sızar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ucunu ihanete bilediğin tırnaklarınla ruhuma kadar gelirsin. Hani olur ya kırılırsın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yanılırsın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki yeniden aldatırsın... Ama korkma sevgili; damarlarımda zehirleyip dudaklarımdan akıttığın sevgi sözcükleri yeter sana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yorgan yapar karanlığına saklanırsın. Saklandıkça birikir korkuların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki yenilirsin ve kimbilir; belki yeniden bir gün beni arar gözlerin! Ne çıkar sevgili[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne çıkar; varsın yaprak yaprak düşen ömrün gözyaşı da sararsın. Ve müsaade edersen eğer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeşili daha sönmemiş bu gidişin kırmızısı da kanda yansın! Uğruna ölmek ne ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaşarım; sende kalsın...

2Dört Misra Arasi Hayalin Empty Geri: Dört Misra Arasi Hayalin Cuma 6 Mart 2009 - 9:05

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Teşekkülrer cok güzelll

http://olumuneykci.blogcu.com

3Dört Misra Arasi Hayalin Empty Geri: Dört Misra Arasi Hayalin Cuma 6 Mart 2009 - 9:57

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

wayy süper ya benden adı bende saklıma gelsinnn aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Dizilr Arasi Ask Transferi
» Hayalin