KıYaMaMm.. yine tutamadım sevdiğim..
sana verdiğim sözü yine tutamadım..
çok dedim kendi kendime ' ağLamıycam! sevdiğime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]herşeyime söz verdim! ' dedim.. ama tutamadım sevdiğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yine tutamadım kendimi..
akLıma geLdiğin her saniye içimdeki yangını söndürmeye çaLışırcasına aktı yine gözyaşLarım..
bugünde oLmadı.. üzgünüm birtanem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yine oLmadı!
yine sönmedi o ateş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yine yaktı sende oLan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]senin baktığın gözLerimi..
senin tuttuğun eLLerim bugün gözyaşLarımı siLdi..
üzgünüm birtanem yine yapamadım..
senin o güzeL eLLerinin dokunduğu yüzüme şimdi gözyaşLarı düşüyor..
bugünde oLmadı birtanem..
sana 4 aydır ' sevgiLim ' diyen dudakLarım söyLeyemedi sana bu sözü..
2 gün oLdu. SevgiLim diyen dudakLar bendeki sevgine sevgi katarak sevdiğim yaptı seni..
ALLahıma yaLvardım; ' Onun canı yanarsa hissedeyim! ancak o zaman ağLayayım ' dedim.
bugün ağLadım sevdiğim..
Kıyamam!
Canın mı yandı ??
senden geLebiLicek en küçük bir haberi umutLa bekLedim herşeyim..
bana seni yeniden getirir diye bekLedim..
o bakamadığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bakmaya kıyamadığım gözLerini gözLerime dikerek ; ' Döndüm aşkım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seni bırakmamak üzere döndüm sevgiLim ' demeni bekLedim..
ama bugünde geLmedin ..
' Ama dönücem sonu kötü de oLsa iyi de oLsa dönücem ' demiştin..
seni bekLiyorum sevdiğim..
yarında bekLiycem...
sana verdiğim sözü yine tutamadım..
çok dedim kendi kendime ' ağLamıycam! sevdiğime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]herşeyime söz verdim! ' dedim.. ama tutamadım sevdiğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yine tutamadım kendimi..
akLıma geLdiğin her saniye içimdeki yangını söndürmeye çaLışırcasına aktı yine gözyaşLarım..
bugünde oLmadı.. üzgünüm birtanem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yine oLmadı!
yine sönmedi o ateş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yine yaktı sende oLan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]senin baktığın gözLerimi..
senin tuttuğun eLLerim bugün gözyaşLarımı siLdi..
üzgünüm birtanem yine yapamadım..
senin o güzeL eLLerinin dokunduğu yüzüme şimdi gözyaşLarı düşüyor..
bugünde oLmadı birtanem..
sana 4 aydır ' sevgiLim ' diyen dudakLarım söyLeyemedi sana bu sözü..
2 gün oLdu. SevgiLim diyen dudakLar bendeki sevgine sevgi katarak sevdiğim yaptı seni..
ALLahıma yaLvardım; ' Onun canı yanarsa hissedeyim! ancak o zaman ağLayayım ' dedim.
bugün ağLadım sevdiğim..
Kıyamam!
Canın mı yandı ??
senden geLebiLicek en küçük bir haberi umutLa bekLedim herşeyim..
bana seni yeniden getirir diye bekLedim..
o bakamadığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bakmaya kıyamadığım gözLerini gözLerime dikerek ; ' Döndüm aşkım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seni bırakmamak üzere döndüm sevgiLim ' demeni bekLedim..
ama bugünde geLmedin ..
' Ama dönücem sonu kötü de oLsa iyi de oLsa dönücem ' demiştin..
seni bekLiyorum sevdiğim..
yarında bekLiycem...