Özlem...... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Özlem...... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Özlem......

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Özlem...... Empty Özlem...... Perş. 19 Şub. 2009 - 23:29

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Özlem....
Bugün kaç gün oldu bilmiyorum tenine dokunmayalı nefesini hissetmeyeli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaç zaman geçti zaten bilmek istemiyorum ama bildiğim tek bir şey var o da senin yokluğununun fırtına öncesi sessizliği[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnızlığı ve kafamı her sağa sola çevirdiğimde bıraktığın her anının bir acıya dönüştüğüdür. Yalanlar söyledim seni her sorana o var dedim iyi dedim güzel dedim ama her kelimemde kendimi yiyip bitirdim.

Vazgeçilmezim oldun her şeyim oldun sen yalnız benim olmadın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]özlemim oldun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen oldun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dön gel dedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gelmedin. Gözyaşlarım içime akardı daha da tutamıyorum bir açılırsa kapakları ne set nede hiç bir kum torbası engel olamayacak seni ağlamama.

Kangren oldu kalbim hissetmiyor atışları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bakışları vede yalvarışları. İklimler değişiyor hergün hayatımda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] derdim kahkamının ardında öylece bakıp duruyor. Kimse bilmiyor sen olduğunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaşamıyor içimde kahkaha[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sadece ifadelerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o da kimse sormasın ne oldu sana diye. Bahar artık bir şey ifade etmiyor kuşlar uçmuş çiçekler açmış cemre düşmüş benim baharımda kuşlar küskün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çiçekler solgun ve cemreler yorgun. Çok durgunum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yorgunum hayalini özlemekten gelgitler var akşamlarımda sabahları zaten istemiyorum. Her güneş doğduğunda kahreden yalnızlığım yeniden karşıma dikilip bir gün daha diyor bir gün daha. Akşamlar anlıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duvarlar dinliyor kahrımı ama onlarda hiçbir şey söylemiyor yalnızlık her gün dahada boy gösteriyor. Aynalar küskün bana alışkınlar ne de olsa her sabah gülen yüzle beni karşılamaya. Bugün tutamadım kendimi vurdum en ücra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnızlığın bol olduğu nasırlı sokaklara hepsi birer sille gibi indi günden güne yok olmaya yüz tutan suratıma. Ve karar verdim bugün seni sensiz yaşamaya ve karar verdim hayatımı bir ipin ucunda yaşamaya ve karar verdim kimsesiz bir kaldırım üstünde gözlerimi kapamaya ve karar verdim sensiz bir ömrün kapılarını kapatmaya.

2Özlem...... Empty Geri: Özlem...... Cuma 20 Şub. 2009 - 9:07

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yüreğine sağlık..1!!1!

http://olumuneykci.blogcu.com

3Özlem...... Empty Geri: Özlem...... Cuma 20 Şub. 2009 - 9:34

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

metallica demiş ki:yüreğine sağlık..1!!1!
Yazanin asiL Yüregine SagLik

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-