Sanal Sevgi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sanal Sevgi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sanal Sevgi

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sanal Sevgi Empty Sanal Sevgi Perş. 19 Şub. 2009 - 23:18

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

SANAL TANIŞMA

Bürom da oturmuş yarınki yazılarımı temize çekiyordum ki pür telaş hızla içeriye girdi.Girer girmez ilk sözü
-Nihayet aradığımı buldum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]oldu

Koltuklardan birine oturduğun da hala derin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]derin soluyordu

-Biliyormusun arkadaşım nihayet ben aradığım aşkı buldum.

-Yapma ya ne zaman[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]diye sordum şaşkınlıkla.

-Geçen hafta birbirimizi sevdiğimizi anladık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dedi

Gülçin mahalle komşumuzdu.Benden iki yaş kadar küçüktü.Aynı lisede okumuştuk.Onun matematiği benim de edebiyatım iyi olduğu için devamlı bilgi alışverişinde bulunur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]birlikte ders çalışırdık.Şakacı şıp sevdi bir kızdı.Lisedeyken aşık olmadığı çocuk kalmamıştı.Bun dan bir ay kadar önce[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]henüz karşısına sevebileceği bir erkek çıkmadığından[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]daha aradığı aşkı bulamadığından yakınıyordu.Nası olmuştu da bir ay içinde her şey değişivermiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]masallardaki beyaz atlı prens birden bire karşısına çıkıvermişti.Sonra aşk sokak kitapçılarında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yada sahaflarda satılan suni aşk romanları kadar ucuzlamış mıydı böyle?

-Nerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]nasıl buldun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dedim

-15-20 gün önce internette chat yaparken tanıştım

Yüzüne dik dik baktım

-Ciddi olamassın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dedim

-Şaka eder bir halim mi var canım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dedi.

Öyleya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aşk kitapçılarda alamıyacağımız bir fiyata[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sanal alemde bedavaya dağıtılıyordu.Nerede kalmıştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] O sevgilinin Okul dönüşü yolunu beklemeler geçtiği sokaklardan geçmeler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]planlanmış tesadüfler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Onula konuşabilmek için günlerce plan yapmalar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sonra yüz yüze gelince kızarıp bozarmalar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]şiir okumalar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]mektuplaşmalar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kaçamak buluşmalar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]uykusuz geceler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sevgiliyle dolu rüyalar...Nerede kalmıştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mecnun’u çöle düşüren o kutsi aşk.Öyle bir zamanda yaşıyorduk ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ne o aşkı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ne o Leyla’yı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ne de Leyla olmaya layık kızları bulmak çok zordu.Leyla çöllerden kaçıp diskoteklere düşerken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ferhat dağları sanki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o saf[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]temiz sevgiler sel olup aksın diye delmişti.İnsan yüzünü bile görmediği yan yana gelip konuşmadığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] huyunu dahi bilmediği birine nasıl aşık olabilirdi?Çağ mı değişiyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yoksa aşklar mı? Anlaşılan o ki aşklar çağa ayak uyduruyordu.Bu nasıl bir teknolojiydi ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayatımıza girerken aşklarımızı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevgilerimizi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saflıklarımızı ve bir çok hasletlerimizi de birlikte alıp götürüyordu.

-Aşık olduğunu nasıl anladın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dedim.

Güldü.
-Ben onu seviyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o da beni secdiğini söylüyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yetmezmi gülüm

-Bilmem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sence yeterli mi ?

-Gülüm daha ne olsun geçen gün çetleşirken evlenelimmi dedi.

-O mu teklif etti evlenmeyi.

-Ohooo dedi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]devir değişti gülüm.

-Devirmi değişti insanlarmı birtürlü karar veremiyorum.

-Oğlanı hiç gördünmü.

-Resmini gönderdi gülüm

-Bir de yakışıklı sorma gitsin Artist gibi adam valla....

-Adam hangi şehirde

-Ankara....

İnsan huyunu bilmediği[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ruhunu anlayamadığı bir erkekle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sırf yakışıklı olduğu için nasıl evlenebilirdi anlamıyordum.Aşk bu kadar ucuz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu kadar yüzeysel ve bu kadar yapmacık olmamalıydı.

Konuşmalarını şımarıkça sürdürüyordu arkadaşım.
-Geçen gün evlilik işlemlerini yürütmek için 100 YTL istedi.

-Peki sen ne yaptın gönderdin mi yoksa istediği parayı.

-Ayıpsın be gülüm sende amma geri kafalısın kızlar evleneceği erkeğe parasını
yollamazmı?Söylediği hesaba hemen yatırdım.

Gülümsedim.İnsan nasıl bu kadar saf olabilirdi anlamıyorum.Hiç tanımadığın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bilmediğin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüz yüze görüşmediğin bir erkeğe şıp diye 100 lira nasıl verilirdi.

O pişkin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pişkin konuşmasını sürdürüyordu.

-Artık bana o süslü aşk mektuplarında yazarsın değil mi gülüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne de olsa edebiyatçısın.

-Gülçin saçmalama git Allah aşkına

-Niye kızıyorsun anlamadım Ne var bunda?

Kızarak baktım yüzüne.

-Sahiden hiç bir şey yok mu sence?

Saf saf baktı.Ben devam ettim

-Bu aşk sözcüklerinin sana ait olmadığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir gün iş ciddiye biner de evlenirseniz anlaşılmayacakmı?Hayırlı bir başlangıca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]daha ilkten yalanla başlanır mı?Yalanın üzerine mutlu bir yuva nasıl inşa edersin?

-Ama gül o zaman beni beğenmezse diye itiraz edecek oldu.

-Bırak seni olduğun gibi tanısın.Hem 100 lira para almış senden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]beğenmeyecek hali kalmamış ki.

-Haaaa doru be gül.Ben onu hiç düşünmemiştim

-Hem sen bir Ankaraya git [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]adamı gör [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]verdiğin 100 lira ne alemde hiç merak etmiyormusun?

Birden ciddileşti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kızardı ne diyeceğini şaşırdı

-Bak gülçin sen bu işi biraz düşün.adamın adresini biliyormusun?

-Çalıştığı yeri biliyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]muhasebe şirketinde çalışıyormuş .Öyle demişti

-İyi ya işte! Git Ankara’ya adamı gör[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]konuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ailesini tanı ondan sonra karar ver.Belki senden önce de konuştuğu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sevdiği birileri vardır.Keşke 100 lirayı göndermede acele etmeseydin.

Kaşlarını çattı. Yüzündeki yapay gülüşten hiç eser kalmamıştı.

-Olur mu gülüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dedi.

-Ben ille de bir şey vardır demiyorum.Hiç olmazsa arkadaşlarını tanımış olursun.Bana kalırsa çocukla konuşmadan önce işyerinden de bir sor soruştur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ondan sonra ailesi ile tanış.
Kafası iyice karışmıştı.Olur anlamında başını salladı.

-Tamam dedi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gideceğim Ama sırf senin gönlün olsun diye ha!...Yoksa ben adamdan eminim.

Günlerdir Gülçini görememiştim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]haber de alamıyordum merak ediyordum arkadaşımı.Bir gün karşı caddede gördüm.Dalgın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dalgın yürüyordu.Koşup yanına gittim.Omzuna dokundum.Beni görünce gülümsedi.Yüz hatlarına sinen gerginlik gülüşünede yansımıştı.

-Ankara’daki aşkın ne oldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dedim.

-İsteksizce cevap verdi.

-Canım utancımdan yanına gelemedim.Öyle bi adam yok ki piyasada. Bunlar bir çeteymiş dedi ve:

-Kusura bakma bir yere yetişmem lazım diyerek yanımdan kaçar gibi uzaklaştı

(alıntı)

2Sanal Sevgi Empty Geri: Sanal Sevgi Cuma 20 Şub. 2009 - 11:25

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy çok kötüü yaaa.......
saol canım

3Sanal Sevgi Empty Geri: Sanal Sevgi Cuma 20 Şub. 2009 - 13:30

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:ayy çok kötüü yaaa.......
saol canım
rica mervem

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Sevgi
» Sevgi