İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz

+19
şeymayk_61
kemo
crazy YK cı
mutsuz yk
sevilay
can_yk
zeynep1212
nebiye yk
sivasli-kiz58
**ŞeYmA**
merweyk
SoundTracK
asi yk
naciye_yk
RIDOCANYK
-Seda YK-
merve--yk
leylaa
ölümüne ykcı
23 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 15:02

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

ismail yk hayranlarıma bi süprizim var 1 haftaya kadar çektiğimiz 10 dakikalık videofilmi websiteme eklicem hayranlarım ordan izleyebilirler dedi bunu herbişey programında söyledi;)çok merak ediyorumm aşkımm yaptıysa 1 numara bişidir kesin:)

2İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 15:03

leylaa

leylaa
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

o kesin.....

3İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 15:04

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

lol! süper bi haber
teşekkürler

4İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 15:05

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

rica ederimm:)

5İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 15:21

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

evet duydum Gülümseme saol cnm Gülümseme

http://www.ismailykfanboard.net

6İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 15:23

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ufff super olur yıne dıgerı gıbı

7İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 15:48

naciye_yk

naciye_yk
Gelişmiş YK'Cı

çok tşklrr iso abim her daim bir numara

8İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 15:53

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ay cok merak ediyorum

9İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 16:06

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben biliyordum bunu ama yinede teşekkürler..

10İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 16:13

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkkrler

11İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 16:30

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

yaaa çok merak ediyorum çabuk koysun lol!

12İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 16:59

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

super bi haber yaaa
paylasim icin tesekkurlerrr

13İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 17:18

nebiye yk

nebiye yk
İyİ YK'Cı

ayyy ne güzel ne güzel

14İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 18:00

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

evet biliyorum süper olduğuna eminim o her zaman bir numara

15İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 18:10

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

rica ederimmm:)
ismail her yaptığı işte olduğu gibi bunda da 1 numara sheqer

16İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 18:17

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tskler haber için süper olcak

17İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 18:32

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşklerr

18İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 18:43

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

aşkım benimya

19İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 20:52

crazy YK cı

crazy YK cı
Süper YK'Cı

ooooo süper
saol

20İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 20:56

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

anaa cikmismiydi orda,bende cikmadi saniyordum,bakamamistim...,allah razi olsun bilgi icin,cok tsk sagolasin

21İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 21:46

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper bir haber sabırsızlıkla bekliyorumm

22İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 21:47

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BEN IZLEDIM
KURBAN OLSUNLAR NEDE GÜZEL YAPMIS VALLA

23İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Perş. 19 Şub. 2009 - 23:17

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

merve--yk demiş ki:lol! süper bi haber
teşekkürler

http://www.ismailykfanboard.net

24İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Cuma 20 Şub. 2009 - 0:21

IsmaiL

IsmaiL
İyİ YK'Cı

bende merak ettim

http://www.myspace.com/smail90

25İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Empty Geri: İsmail Yk Dan Hayranlarına Süpriz Cuma 20 Şub. 2009 - 13:24

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

oooo Süpeeer...
teşekkürler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-