İsmail YK Gönderme Yaptı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Gönderme Yaptı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Gönderme Yaptı

+26
GaZi
emyne
seher_ykk
AŞKIMYK
ykcı-ayşegül
mihriban kılıç
dilekyk
**MELODİ YK**
damla_yk
canimyk
--KüBrA YK--
ykkolık burcu
Mavi_Kiyamet
RIDVAN-YK58
ceren yk
ÖzLEm İsMaİL YK
betül yurtseven
kaderr
özcan_34
merweyk
zeynep1212
nebiye yk
asi yk
yalancıyarim
mlk
can_yk
30 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İsmail YK Gönderme Yaptı Empty İsmail YK Gönderme Yaptı Çarş. 18 Şub. 2009 - 18:56

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Arkadaslar dün gördünüzmü bilmiyorumm kenan ercetin gözün programında giriş sarkısı Allah Belanı Versin sarkısıyla girdi üztüne söylerken o haberleri cıkarana resmen gönderme yaptı bişi daha dikkatimi cekti YK işaretini hep yaptı dikkatinizi cektiyse

En son can_yk tarafından Perş. 19 Şub. 2009 - 10:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Çarş. 18 Şub. 2009 - 20:19

mlk

mlk
Yeni Yk'Cı

ismailime kimse benzeyemez o dunyada tekkkk

3İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Perş. 19 Şub. 2009 - 8:33

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet ona kimse benzeyemez

4İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Perş. 19 Şub. 2009 - 9:59

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

arkadaslar bi konu actımm pişman oldumm konuyu degiştirdim yeni yorumları bekliyorumm:D saygılarımla

5İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Perş. 19 Şub. 2009 - 17:26

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ne işateri yaptı

6İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Perş. 19 Şub. 2009 - 17:35

nebiye yk

nebiye yk
İyİ YK'Cı

göndermeyi ismail mi yaptı,kenan erçetin mi?ben niye izleyemiyorum bunları offf.yk'm da heryere gelmişş.bi ben habersizim! yaaaaa

7İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Perş. 19 Şub. 2009 - 17:45

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

evet yaa çekti dikkatimi çok iyi yaptı herkes ne konuşucağını bilsin

8İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Perş. 19 Şub. 2009 - 18:20

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tabkide görmediniz mi yaw ddd kaç defa yaptı hemdee gururlandım birden ddd

9İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Cuma 20 Şub. 2009 - 11:03

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben isleyemedim ama iyi yapmışş YKmm......
teşkkrlerrr eniştee haha

10İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Cuma 20 Şub. 2009 - 11:03

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Anladım seni cano paylaşım için sagol haha

11İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Cuma 20 Şub. 2009 - 11:13

kaderr

kaderr
Yeni Yk'Cı

ne işareti ne dedi anlamadım valla biriniz açıklarsanız sevinirim

12İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Cuma 20 Şub. 2009 - 11:15

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yaa yk işratimiz var bizim bilmiyon muu?
onu yaptı

13İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Cuma 20 Şub. 2009 - 13:35

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ben malesef izleyemedim,ama İsmailim yaptıysa doğrudur...
saol teşekkürler

14İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı C.tesi 21 Şub. 2009 - 17:15

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewet bende izledim hep gönderme yaptı

http://www.ismailykfanboard.net

15İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Paz 22 Şub. 2009 - 9:31

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet yk hareketini çok yaptı

16İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Ptsi 23 Şub. 2009 - 0:23

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Valla onda gördüğüm tek işaret ''Allah Belanı Versin'' şarksını söylemesiydi...İyi de yaptı ddd Yalnız bir şeye üzüldüm,o da İsmail abimizin 2.albüm ismini unutmasıydı.İzleyenler bilir,''Eskisi Gibi'' şarksını söylemeden önce...

17İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Ptsi 23 Şub. 2009 - 0:33

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bende izLemistim Yk m kurban oLam Sana Gülümseme

18İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Perş. 26 Şub. 2009 - 13:41

ykkolık burcu

ykkolık burcu
Süper YK'Cı

evet inadına ALLAH BELANI VERSİN ni söyledi evett

19İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Ptsi 2 Mart 2009 - 14:01

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler paylaşım için (:

20İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Ptsi 2 Mart 2009 - 14:27

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

mlk demiş ki:ismailime kimse benzeyemez o dunyada tekkkk

21İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Çarş. 4 Mart 2009 - 21:33

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

iyi yaptı iyi....

22İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Perş. 5 Mart 2009 - 9:41

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Ben izledim gönderme yaptığınıda fark ettim yaşa ismailim

23İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Cuma 6 Mart 2009 - 8:51

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bide müge anlıya dediki kızarma kızarma ddd lafı koymasınıda bilio aşkmm

http://olumuneykci.blogcu.com

24İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı C.tesi 21 Mart 2009 - 17:32

mihriban kılıç

mihriban kılıç
Süper YK'Cı

YA BEN İZLEYEMEDİM AMA İSMAİL KESİN GENE KIRIP GEÇİRMİŞTİR ORTALIĞI AŞKIIIIMMMMMM ÇİKOLATALI PASTAM BENİM aşık
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

25İsmail YK Gönderme Yaptı Empty Geri: İsmail YK Gönderme Yaptı Çarş. 25 Mart 2009 - 15:55

ykcı-ayşegül

ykcı-ayşegül
Süper YK'Cı

teşekürler...

http://www.ismailyk.forumr.biz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-