inşşş çekerrrr bu sefer
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
evet ben ismailin kendisinden duydum konserdesevgi_tutsağı demiş ki:ya en son kliple ilgili ocak ayında çıkacak dedler çıkmadı kesin bilgimi
yha tm olarak bi tarih vern herkess baska sölüo tmm sen konserde duymussun daa baskalarıda albm var fln diocanimyk demiş ki:ismailyk haftaya bir numaraya ya klibi cekiyor resmen kendisinden guydum konserde klipte kizlar kick box dovusu yapacaklar dedi
ayyyyy ben klibi cok merak ediyorum arkadaslarrr
Sena_Yk demiş ki:yha tm olarak bi tarih vern herkess baska sölüo tmm sen konserde duymussun daa baskalarıda albm var fln diocanimyk demiş ki:ismailyk haftaya bir numaraya ya klibi cekiyor resmen kendisinden guydum konserde klipte kizlar kick box dovusu yapacaklar dedi
videonun adi ismailyk paris konseri 13.02.09meliscan demiş ki:ya bizde youtube kapalı videonun adı neydi söylesene canım yk ben öyle bulurum lütfen
canım konser nasıl gecti eglendinmi ismaile sarılabildinmi.haber için teşekkürler |
tam olarak bilmiyorum benimde bildiklerim bukadarSena_Yk demiş ki:yha tm olarak bi tarih vern herkess baska sölüo tmm sen konserde duymussun daa baskalarıda albm var fln diocanimyk demiş ki:ismailyk haftaya bir numaraya ya klibi cekiyor resmen kendisinden guydum konserde klipte kizlar kick box dovusu yapacaklar dedi
mutsuz yk demiş ki:
canım konser nasıl gecti eglendinmi ismaile sarılabildinmi.haber için teşekkürler
konser supersi harikaaaaa evet sarildim cnm bir ruya gibiydi
bu sarılan senmisin.ay süper ya .sen çok güzel bir kızsın.resimleri görmüş çok begenmiştim hele yk kolyesiyle cekdirdigin resimde süper cıkmıssın. |
tesekkür ederim ins demekmis canimcanimyk demiş ki:arapca anlamiyorum ya bu tskler mu anlamina geliyorhadi yk mor 2 demiş ki:تشکر انشا الله
Sayfaya git : 1, 2
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK'nın Vakti Geçmiş » # Haberleri » Haftaya Bir Numaraya Klip Geliyor
Similar topics