İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:yurtseven kardeşlerden başka kimseyi sevmem
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:yurtseven kardeşlerden başka kimseyi sevmem
aynen bendeCANIMMMMM58 demiş ki:1 MUSTAFA YK
2 HÜSEYIN YIK
3 ZEYNEP YK
4 HASAN YK
İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:yurtseven kardeşlerden başka kimseyi sevmem
CANIMMMMM58 demiş ki:1 MUSTAFA YK
2 HÜSEYIN YIK
3 ZEYNEP YK
4 HASAN YK
İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:yurtseven kardeşlerden başka kimseyi sevmem
WISCHHHHHH DESENE BENI ONUN ICIN COK SEVIYORUM!**MELODİ YK** demiş ki:ibrahim tatlıses hadise orhan ölmez
İsmailim Yk demiş ki:yurtseven kardeşlerden başka kimseyi sevmem
CANIMMMMM58 demiş ki:WISCHHHHHH DESENE BENI ONUN ICIN COK SEVIYORUM!**MELODİ YK** demiş ki:ibrahim tatlıses hadise orhan ölmez
IMPARATORUN YERINI TUTACAK ANASINDAN DOGMADI
HELAL KIZ SANA GEL BI ÖPEM
İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:yurtseven kardeşlerden başka kimseyi sevmem
İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:yurtseven kardeşlerden başka kimseyi sevmem
Similar topics