asık oLan herkese.. hani bakmak istersinde yüzün yoktur ya bakmaya..hani dokunmak istersınde eliN WArmaZ YA DOKUNMAya..hani awaZIN ÇIKTIGI KAdaR SENİ SEWIYoruM DİE BAGIRMAK İSTERSINDE O BIkaç kelime düğümlenır ya bogazında..hani olurDA ARAR Dıe beklersın ya tlfn eliNDE SAATLERCE..HANİ HER dınledgn şARKIda onu BULUR,DİNLedıkçede aglarsın ya sESSİZ sessiz..hani her baktıgın yerde onu gorursun yA..HANİ HER DUYDUGUN SESİ O SANArsında BİRDEN Bİ HEYECAN SARAR ya içini..hani hep kandırırsıN YA KENDINı unuttum ARTIK DIE..HANİ ONa ait herSEYI HAYATINDAN ÇIKardgnı düşündüğün andA KİTABININ ARASINDAN Bİ FOTOĞraf cıkıwerir ya karşına apansızCA..HANİ rüyalarında görürsünde uyANDGNDa yanında olmadgnı farkedınce için titrer ya..haNİ BEKLERSIN YA GELMEYECEGNİ BİLE BİLE..HANİ İDAM MAHKUMLARINA BENZETRSIN YA KENDini,elın kolun bağlı oTURursun öyleCE..AMA HANİ Bide gelebılme ıhtımalı wardır ya gdenin..hani hep dersın ya 'belki' die..işte o küçük umut hayata baglar ya seni..sonra bırden nedensız yere gulersın ya hani..hani hergece yeminler edıp yarına onsuz başlicam dersınde yıne gune onu dÜŞÜNerek başlayıp onu düşünerek bıtırırsın ya..hani bazen ona sebepsiz yere sınırlenırde SAYARsın ya agzına geleni..onamı kaldım DErsın,o hiçbşeyı haketmıo dersın,bunca zmn bı hıçe deger wermişim dersınde çok sürmez ya aslında onun HERSEYİn oLDGNU ANLAMAn..HANI HEP HAWA ataRSIN ya arkadaslarına 'ben ne uzulcem,o üzülsün!'die..ama soNRA YINE SEN olursun ya uzulEN..HANİ BAZEn sonunu getıremedgn cumleler mırıldanırsIN YA..hani hEP KAÇARSIN YA ONDAN KÖŞE BUCAK..HANİ CESARETIN YOKTUR ya karsısına çıkmAYA,,GORMEYE DAYANAMAM dıe korkarsın ya kendi kENDıne..hani hep maziyi hatırlarda awutursun ya kendını..HANİ EN KÖTÜSÜDE BUNLARIN HİÇBIRINDEN HABERİ BİLE YOKTUR YA ONUN!!.
Join the forum, it's quick and easy