Netlogta Bir Konusma ! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Netlogta Bir Konusma ! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Netlogta Bir Konusma !

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Netlogta Bir Konusma ! Empty Netlogta Bir Konusma ! Perş. 12 Şub. 2009 - 22:42

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Netlog sapigi : slm tanisabilirmiyizzz

Masum kiz : bosver

Netlog sapigi : neden bos verilecek birimisiniz

...

[ bi kaç zaman boyle devam eder ]

...

Netlog sapigi : umrunuda yiim senide hehe

Masum kiz : peh ***** ,, ben bi goca gariyim ,, yagli magli ,, karnim pörtluyo ,,, saçim otluk hiç taramiyom tonlarca bit geziniyo ,, omzuma her gun kar yayo ,, 3 haftada bir yikaniyom ,, suan ,, acayip pis bi koku var uzerimde ,, beyaz bi teeshirtim vardi ,, degistirmeye degistirmeye koltuk altlarim sarardi ,, tirnaklarimin içi simsiyah oldu halen kesmiyorum,, kesmicemde ,, burun petegimi yiyorum ,, sumugumu hunkurdukden sonra,, mendile 2 saat bakiyorum ,, inceliyorum ,, sabah kalktigimda ossurmayi çok seviyorum kimi bayiliyo bu kokuya kimi ise kaçiyo bence çok guzel bi koku hele yumurtanin sarisini yedigimde emfiz bi koku çikiyo ben bayiliyorum ,, gerçektende bazen bayiliyorum bi kaç saatline ,, koltuga oturdugumda gotumden terliyorum isemis gibi ,, dislerim ne halde bi gorsen gerçi tavsiye etmiyorum kaç senedir firçalamiyorum uzerinde artik kireç dondu altin sari bi rengi aldi beyazdan eser yok ,, dislerimin uclari yavas yavas siyahlamaya basliyo kulak pisligim her basimi yana edigimde dokuluyo ,, burnumdan 2 metre kil çikiyo ,, yuzumu hiç yikamiyorum goz çapaklarim birikti,, suan bi dag oldu dokununca hissediyorum,, hayatimda epislayon yapmadim ,, maymuna benzedim,, maymun bile benden daha kilsiz ,,, Halen beni yemek istiyomusun ?

Netlog sapigi : allah korusun it yemez senii pislikk iyyyyyyyyyyyyyyyyyyy miydem kalkti domuz gibisin yaa pehh

Bi erkegi kendinizden uzaklastirmak istiyorsaniz ,, bunu deneyin 100% çalisiyo ,, onaylanmistir

2Netlogta Bir Konusma ! Empty Geri: Netlogta Bir Konusma ! Perş. 12 Şub. 2009 - 23:08

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

hahahaha haha zeyno saol:D

http://www.ismailykfanboard.net

3Netlogta Bir Konusma ! Empty Geri: Netlogta Bir Konusma ! Cuma 13 Şub. 2009 - 9:44

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:hahahaha haha zeyno saol:D
rica denizim hihi

4Netlogta Bir Konusma ! Empty Geri: Netlogta Bir Konusma ! Cuma 13 Şub. 2009 - 9:53

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Komedi haha

http://www.ismailyktv.ile.biz

5Netlogta Bir Konusma ! Empty Geri: Netlogta Bir Konusma ! Cuma 13 Şub. 2009 - 10:12

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy inamıyorum yaa herşey varmış kadında ya tşkler zeynebim

6Netlogta Bir Konusma ! Empty Geri: Netlogta Bir Konusma ! Cuma 13 Şub. 2009 - 21:03

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yeşilli demiş ki:ayy inamıyorum yaa herşey varmış kadında ya tşkler zeynebim
rica canim benim haha

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]