Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen Empty Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen Çarş. 11 Şub. 2009 - 0:39

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

YASTIKLARDA KURUTTUĞUM GÖZYAŞIMSIN, "SeN".

Yıldızlardı [size=18]senin yüreğin,bu yüzden gökyüzüne bakardım hep küçükken. . .

Sebebini bilmediğim bir huzurdu ,geceleri ay ışığında yıldızları izlemek,orada beni çeken birşeyler vardı,sessiz,gizemli vede muamma...
Renkleri arıyordum gökyüzünde,maviyi,kırmızıyı,pembedeki griyi,siyaha tutsak yeşili,sonra gözlerin geliyor aklıma. . .

Duruyorum! . . Boğazıma bir şeyler düğümleniyor. . .

Sana dair binlerce söz geliyor aklıma,sonra sevmeye dair söylenmiş tüm sözleri söylemek,dünyaya haykırmak istiyorum, ama gülümsüyorum usulca. . .

Bu neye yarayacaktı ki? Sevmeye dair yazılmış ve söylenmiş tüm sözleri söylesemde içimdeki bu seni anlatamazdı ki onlar. . .

Yaşamak lazımdı seni anlamak için,çünkü sen sadece anlamdın. . .

Geceleri gökyüzüne baktığımda,aklıma düşen ve aklıma nakş olmuş bir anlamdın sen bana. . .

Anlayıpta anlatamadığım bir anlam,yan yana koyduğumda her şeyi anlamsızlaştıran bir anlamdın, Senden daha anlamlısı varmıydı acaba. . ?

Daha sıcak bir dokunuş. . ?
Daha sıcak bir öpücük. . ?
Daha içten bir sarılma. . ?
Daha içten bir şevkat. .?

Ve senden daha derin baka bilecek bir göz varmıydı. . ?

Şimdi gecenin koynundayım,hayalinle sevişiyorum,yalnızlığımda yastığıma sokuluyorum sen diye,onunla dertleşiyorum her gece. . .
Ve ben şimdiler de onun koynunda ağlıyorum,yalnız ve kimsesiz bir çocuk gibi. . .

Senden öncede vardı yaşam,ama sensiz yaşamak yaşamdan ayrı kalmak gibi bir şey,nefesimin yetmediğini,sözlerimin hep yarım hep yetersiz ve anlamsız kaldığını yakalarken buluyorum kendimi. . .

Aynalarda arıyorum senin dokunduğun beni,aynalarda arıyorum tenimdeki izlerini,aynalarda arıyorum kaybettiğimi! . .

Sen hep benimdin, öyle demiştin, öyle kalacak ve sonum olacaktın hani? . .

Sen Başkalarına Benzeme Sakın,Olur mu? . .

Demiştin hani? . .

Benzemedim işte, ben hala aynıyım ki, senden sonra hiç bir kadınla sevişemedim,hangi göze baksam uçsuz bucaksız bir kabusta buluyorum kendimi,sonra uyanıyorum bu kabustan karşımdaki gözlerin senin olmadığını anlıyorum. . .

Şimdilerde sana dair tek birşey biliyorum. .

YASTIKLARDA KURUTTUĞUM GÖZYAŞIMSIN, "SeN

2Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen Empty Geri: Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen Perş. 12 Şub. 2009 - 10:35

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy süper yaaa saol zeynom.....

benden birine gelsinnn sheqer

3Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen Empty Geri: Yastiklarda Kuruttugum Gözyasimsin Sen Perş. 12 Şub. 2009 - 21:17

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:ayy süper yaaa saol zeynom.....

benden birine gelsinnn sheqer

anLadim canim
rica ederim güLüm !

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]