1 Numara Klip Çekimi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

1 Numara Klip Çekimi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

1 Numara Klip Çekimi

+23
damla_yk
şeymayk_61
gülcan yk
serdar_özkan21
emine nazli
NURCAN:)))
RIDVAN-YK58
canimyk
CANIMMMMM58
İrem Hande
bitanesin-yk61
son ykcıyım
YK_many@qı
zeynosh-yk
//Ayşegül
24
merve--yk
betül yurtseven
ceren yk
edayk
can_yk
-Seda YK-
burak-yk
27 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

11 Numara Klip Çekimi Empty 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 16:43

burak-yk

burak-yk
Yeni Yk'Cı

İsmail YK şu anda henüz bir klip çekmedi bununla ilgili yapılan açıklamalar yalan 18.Şubatta yayınlanacak falan.İsmail YK tamamen ynei albüme konsantre olduğu için pek vakit bulup klibi çekemedi hep üst üste aksilikler yaşandı.Fakat böyle yalan ve ucuz haberlere inanmayın.Klip zamanı geldiğinde sizi ben tekrar bilgilendireceğim.

SAYGILARIMLA
BURAK MANAP

21 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 16:49

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

TŞKLER Gülümseme

http://www.ismailykfanboard.net

31 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 16:54

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tskler ya valla kime inanıcaz sasırdımm

41 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 16:55

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

can_yk demiş ki:tskler ya valla kime inanıcaz sasırdımm

al benden de o kadar

51 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 17:02

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tüh ya ne güzel sevinmiştim
teşekkürler haber için

61 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 17:06

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

71 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 17:29

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

teşekkürler saol burak

81 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 17:35

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

teşekkürler

91 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 18:31

24

24
İyİ YK'Cı

yaaa hangisi doğğğruuuuuu nerden bilcz hangisine inancz

101 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 18:50

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

saol burak ;)

111 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 20:25

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

tesekkurler

121 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 20:29

YK_many@qı

YK_many@qı
İyİ YK'Cı

tşk

131 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 20:39

son ykcıyım

son ykcıyım
Süper YK'Cı

teşekürler sağol burak

141 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:15

bitanesin-yk61

bitanesin-yk61
İyİ YK'Cı

gerçekten neye inanacamıza şaşırdık

151 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:20

İrem Hande

İrem Hande
BanLı Üye
BanLı Üye

ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM BURAK..

161 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:21

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

burak-yk demiş ki:
İsmail YK şu anda henüz bir klip çekmedi bununla ilgili yapılan açıklamalar yalan 18.Şubatta yayınlanacak falan.İsmail YK tamamen ynei albüme konsantre olduğu için pek vakit bulup klibi çekemedi hep üst üste aksilikler yaşandı.Fakat böyle yalan ve ucuz haberlere inanmayın.Klip zamanı geldiğinde sizi ben tekrar bilgilendireceğim.

SAYGILARIMLA
BURAK MANAP

EMINMISIN KARDES?
YA BILENDE YAZIYO BILMEYENDE

171 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:22

İrem Hande

İrem Hande
BanLı Üye
BanLı Üye

[quote="CANIMMMMM58"]
burak-yk demiş ki:

SAYGILARIMLA
BURAK MANAP

EMINMISIN KARDEŞ

EMİN OL ABLA BURAK İSMAİLİN KANKASI O BİTANE..

181 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:26

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

[quote="İrem Hande"]
CANIMMMMM58 demiş ki:
burak-yk demiş ki:

SAYGILARIMLA
BURAK MANAP

EMINMISIN KARDEŞ

ISMAILIN KANKASINI BILEMEMDE
ISMAILIN SAMIMI ARKADASI BENIM KANKAM
BEN BIRDE ONA SORUCAM

191 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:34

İrem Hande

İrem Hande
BanLı Üye
BanLı Üye

[quote="CANIMMMMM58"]
İrem Hande demiş ki:
CANIMMMMM58 demiş ki:
burak-yk demiş ki:

SAYGILARIMLA
BURAK MANAP

EMINMISIN KARDEŞ

ISMAILIN KANKASINI BILEMEMDE
ISMAILIN SAMIMI ARKADASI BENIM KANKAM
BEN BIRDE ONA SORUCAM
PEKİ SEN BİLİRSİN İSMAİLİN KANKASI BURAK SEN TANIMIYOSUN GALİBA

201 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:41

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

-Seda YK- demiş ki:
can_yk demiş ki:tskler ya valla kime inanıcaz sasırdımm

al benden de o kadar

211 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:50

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BEN ISMAILIN ARKADAS VE YAKIN DOSTLARINDAN ÜC KISI TANIYORUM ÜCÜDE SIVASLILAR!

221 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 21:56

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Valla ben zannetmiyorum İsmail abimiz bizleri en yakın zamanda kucaklar diye düşünüyorum,bu cıkan yalan haberlere inat ddd Kanal D de yayınlanan E-style programında İsmail-YK bizzat kendisi söyledi 3.klibin Bir Numara adlı sarkıya geleceğine...İnanmayan varsa o bölümün videosunu sizlerle paylaşabilirim

231 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 22:08

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ridvan-yk58 demiş ki:Valla ben zannetmiyorum İsmail abimiz bizleri en yakın zamanda kucaklar diye düşünüyorum,bu cıkan yalan haberlere inat ddd Kanal D de yayınlanan E-style programında İsmail-YK bizzat kendisi söyledi 3.klibin Bir Numara adlı sarkıya geleceğine...İnanmayan varsa o bölümün videosunu sizlerle paylaşabilirim
YA KARDES BENIM SÜPHEM YOK
ISMAIL SÖZÜNDE DURUR BEN EMINIM!
ELBETTE CIKICAK!
BAZILARI SABIRSIZ AMA?
SABREDEN DERVIS MURADINA ERMIS!
HERSEYIN ILACI SABIRDIR BEN BUNU BILIRIM!

241 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Salı 10 Şub. 2009 - 23:51

İyİ YK'Cı

ridvan-yk58 demiş ki:Valla ben zannetmiyorum İsmail abimiz bizleri en yakın zamanda kucaklar diye düşünüyorum,bu cıkan yalan haberlere inat ddd Kanal D de yayınlanan E-style programında İsmail-YK bizzat kendisi söyledi 3.klibin Bir Numara adlı sarkıya geleceğine...İnanmayan varsa o bölümün videosunu sizlerle paylaşabilirim
rıdvan kardeş videoyu koyarmısın merak ettim.

251 Numara Klip Çekimi Empty Geri: 1 Numara Klip Çekimi Çarş. 11 Şub. 2009 - 8:51

emine nazli

emine nazli
İyİ YK'Cı

Burakcim tesekkürler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki