Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Seda'ya Çok Kırıldılar!!...

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Empty Seda'ya Çok Kırıldılar!!... C.tesi 7 Şub. 2009 - 16:00

çağla13

çağla13
Yeni Yk'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

GAZANFER ÖZCAN VE EŞİ GÖNÜL ÜLKÜ ÖZCAN, SEDA SAYAN'A ÇOK KIRILDILAR!

Seda Sayan, önceki gün Kanal D'deki programında 'Hastanede Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar'ı ziyaret ettim. Yan odada ünlü bir sanatçı yatıyordu. Evlatları, torunları var. Ama yanında kimse yoktu. Oysa Emral'i sevenleri ve üç kızı yalnız bırakmıyor' demişti. Seda Sayan'ın söz ettiği kişi zatürre nedeniyle bir haftadır yoğun bakımda olan Gazanfer Özcan'dı. Sanatçının ailesi şu açıklamayı yaptı: 'Seda Sayan'a çok kırıldık. Ailesi ve sevenleri olarak Gazanfer ÖzcanIn yanından ayrılmıyoruz. Yoğun bakımda olduğu için odasına giremiyoruz. Gazanfer Özcan yalnız değildir.'

Bu arada Gazanfer Özcan'ın durumunun iyiye gittiği açıklandı..

2Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Empty Geri: Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Ptsi 9 Şub. 2009 - 12:07

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

evet bana çok kırıldılar haaaaa ee ben sedayım haha haha

http://www.ismailykfanboard.net

3Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Empty Geri: Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Ptsi 9 Şub. 2009 - 12:23

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

-Seda YK- demiş ki:evet bana çok kırıldılar haaaaa ee ben sedayım haha haha
catLak pfff:P

4Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Empty Geri: Seda'ya Çok Kırıldılar!!... Ptsi 9 Şub. 2009 - 12:23

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ddd

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]