arkadaşlar birisinden sağlam bir dayak yeseydiniz nasıl bir yalan söylerdiniz
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
DENİZZ demiş ki:ben dayak yemem sağlam dayak yersem bile ölmüşüm demektir :D
BEN KEREME HEP DERIM DAYAK YERSEN?BIRDE BENDEN YERSIN!DENİZZ demiş ki:haha aynen yha
CANIMMMMM58 demiş ki:BEN KEREME HEP DERIM DAYAK YERSEN?BIRDE BENDEN YERSIN!DENİZZ demiş ki:haha aynen yha
BUGÜN OKULDA BIRINI DÖVMÜS
ON KEZ YAZI CEZASI ALMIS!
SOL ELLE CEZAYI BEN YAZDIM!
BABASI GIBI ÖDLEK OLACAGINA ANASI GIBI ERKEK OLSUN
CEZAYI YAZARIMXD
bu yalanimi atacan?ozgur1903 demiş ki:bboli geçen bi herif dövdüm ben herifi görsen 2 ye 5 bak bak bitmiyo böyle bi aparkart vi tekme bi yumruk hop tamam herif yerde yatıyo hastanelik oldu herif yaw
BEN ONU ERKEK DOGRUDUMDENİZZ demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:BEN KEREME HEP DERIM DAYAK YERSEN?BIRDE BENDEN YERSIN!DENİZZ demiş ki:haha aynen yha
CEZAYI YAZARIMXD
:D:D vay vay anneye bak helal
DAYAGI YEYIP YALANI ATTIKTAN SONRA ERTESI GÜN CARPSAN NE OLUR A GARDAS?başkentli demiş ki:ben sağlam bi dayak yesem kapı çarptı derim dayağımı yerim ertesi gün alırım elime 70 lik sallmayı onu da kamyon çarpmışa çewiririm.
BEN ONU ERKEK DOGRUDUMDENİZZ demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:BEN KEREME HEP DERIM DAYAK YERSEN?BIRDE BENDEN YERSIN!DENİZZ demiş ki:haha aynen yha
CEZAYI YAZARIMXD
:D:D vay vay anneye bak helal
HELALbaşkentli demiş ki:ben öyle bir iki kişiden dayak yemem bana nedense hep yanlız olduğumda çökerler karanlıkta ıssız yerlerde yoksa iki üç kişiden dayak yemem
» .::Eğlence Bölümü::. » Oyunlar Bölümü » Birinden Sağlam Bir Dayak Yersen Nasıl Bir Yalan Söylerdin
Similar topics